Maak uw huis in Groningen zo comfortabel mogelijk met Drowa vloerisolatie

Isoleer uw huis in Groningen op een duurzame manier met Drowa en bespaar zo energie. Door de begane vloeren te isoleren vergroot u het wooncomfort en is het huis sneller verwarmd met minder energie. Met Drowa wordt uw huis in Groningen op een veilig en milieuvriendelijke manier geïsoleerd.

Drowa komt uw wooncomfort in Groningen graag vergroten. Het is mogelijk om zowel houten als betonnen vloeren te isoleren. Het is zelfs mogelijk om de kruipruimte te isoleren, ook als hier water in staat. De isolatie is gemaakt van hoogwaardig polystyreen schuimchips die volledig vervaardigd worden uit gerecycled materiaal.

Geschikte vloerisolatie voor alle vloeren met een kruipruimte in Groningen

Onze drowa chips zijn ideaal voor zowel houten- als betonnen vloeren, op voorwaarde dat er een kruipruimte onder zit van minimaal 35 centimeter. Onze methode is een natuurlijke dampopen een die 100% veilig is. Hierbij komen geen schadelijke gassen vrij en lekken er geen verontreinigde stoffen de bodem in. Mede dankzij de gesloten celstructuur reageert de EPS-vloerisolatie niet met andere stoffen. Bovendien is het een zeer duurzame methode. De hoge kwaliteit polystyreen gaat gegarandeerd levenslang mee en bestaat volledig uit gerecycled materiaal. Drowa is zelf ook weer volledig herbruikbaar en recyclebaar. Daarbij verduurzaamt Drowa uw woning door de constructie en de technische installatie in de kruipruimte te beschermen tegen vocht.

Veilig en duurzaam wonen terwijl u op de energierekening bespaart doet u dus met het isolatiemateriaal van Drowa. Door de polystyreen chips van Drowa ontstaat er een droge, warmere luchtatmosfeer in uw huis (in plaats van een koude vochtige lucht). Deze droge lucht is sneller opgewarmd en blijft ook langer warm. Niet alleen hoeft de cv-ketel minder hard te werken, droge lucht is ook beter voor de gezondheid. Vooral mensen met gevoelige luchtwegen of reuma kunnen baat hebben bij de positieve effecten van de Drowa chips

Drowa Isolatie bespaart meer dan alleen energie in Groningen

Het isoleren van de begane vloeren met Drowa isolatiemateriaal heeft meerdere voordelen:

  • 100% veilig
  • Milieuvriendelijk (100% gerecycled materiaal en volledig recyclebaar)
  • Verduurzaming van woning
  • Levenslange werking
  • Besparing tot 5 m3 gas per geïsoleerde m2 per jaar
  • RC waarde van 3,70 m2 K/W bij een laagdikte van 50 cm
  • Gunstiger energielabel
  • Oplossing voor veel vochtproblemen in uw woning
  • Gezonder leefatmosfeer
  • Verlaging van de relatieve luchtvochtigheid met 20 tot 40% (afhankelijk van het seizoen)
  • Verhoging wooncomfort
  • Kruipruimte blijft goed toegankelijk (Drowa is makkelijk te verplaatsen)
  • Makkelijk en snel aan te brengen

Onze manier van werken

Het duurzaam isolreren van betonnen of houten vloeren met isolatiemateriaal van Drowa is binnen een paar uren te realiseren. Indien dit in de toekomst weer verwijderd moet worden dan is de Drowa chips ook eenvoudig uit de kruipruimte te halen om eventueel in een nieuw huis of elders weer te worden hergebruikt. De chips blijven ook in kruipruimtes met water optimaal werken waardoor het dus vele voordelen biedt aan bewoners in Groningen!

Wilt u meer weten over het isoleren van vloeren met Drowa in Groningen en omstreken?

Neem geheel vrijblijvend contact op, of gratis offerte aanvragen.>vraag gratis een offerte aan.

Vloerisolatie? vergroot uw wooncomfort met vloerisolatie