Isoleren voor aannemers

Veel woningen zullen de komende jaren energiezuiniger worden gemaakt. U krijgt als aannemer ongetwijfeld steeds vaker te maken met vragen van klanten over isoleren.

Een specialist inhuren voor het isoleren van de kruipruimte van uw klant is een mogelijkheid. U heeft zelf geen tijd of vindt het lastig, dan kunt u een vakman inhuren. Zeker een gespecialiseerde kruipruimtespecialist levert snel goed werk af. U bespaart zichzelf een hoop werk en krijgt bovenden nog garantie op het afgeleverde werk ook.

Een specialist inhuren om de kruipruimte bij uw klanten te laten isoleren, is verder handig, omdat die als geen ander kan adviseren over welke vloerisolatie het beste past bij de kruipruimte. Onder andere de hoogte van de kruipruimte en de vloer spelen hierbij een rol.

De voordelen voor uw klant:

  • kruipruimtes isoleren met Drowa vraagt een relatief geringe investering
  • eenvoudig aan te brengen en te verwijderen
  • levert een forse energiebesparing op
  • de hoge kwaliteit EPS isolatiechips rekent bovendien in één klap af met vochtproblemen.

Partner bij vloerisolatie

Wij werken op aantrekkelijke basis samen met diverse aannemers en hebben jarenlange ervaring, ook als het gaat om isolatieprojecten. Het verduurzamen en energiezuinig maken van woningen en gebouwen is ons vak. En dat doen we ook graag samen met u.