Contact
0519–244030
Menu
Milieuvriendelijk wonen met Drowa
Duurzaam isoleren

Drowa chips

Drowa chips zijn ontwikkeld om een leven lang mee te gaan, dit komt door de samenstelling van het materiaal. Wij leggen u graag uit waarom Drowa chips staan voor kwaliteit, wat de kracht is en wat de meerwaarde is!

Met Drowa vloerisolatie chips kiest u voor kwaliteit

Drowa chips zijn hoogwaardige polystyreen schuimchips die voor 100% vervaardigd worden uit gerecycled materiaal. Als enige EPS-chips heeft Drowa een gesloten celstructuur, waardoor vocht en vuil in de kruipruimte geen invloed heeft op de werking van het product. Deze specifiek voor isolatie ontwikkelde tempex schelp kan dan ook bij steeds meer huiseigenaren rekenen op het volste vertrouwen.

De kracht van Drowa chips

De kracht van Drowa vloerisolatie chips ligt in de combinatie van relatief goedkoop, snel en bijzonder effectief, een op het eerste gezicht onwaarschijnlijke combinatie. Het product is uitvoerig TNO-getest onder verschillende omstandigheden, waarbij de levenslange werking wetenschappelijk is onderbouwd.

Isolatieproduct met meerwaarde

Het (na-)isoleren van kruipruimtes met de hoogwaardige polystyreen schelpen van Drowa gebeurt in Nederland sinds 1999. Sindsdien heeft het product zijn waarde en werking ruimschoots bewezen.
Het aanbrengen van Drowa wordt door steeds meer huizenbezitters ontdekt als een efficiënte methode om het woningbezit duurzaam te verbeteren. De relatief lage investering, de productie uit 100% gerecycled materiaal en het feit dat de isolatieschelpen bij sloop makkelijk weer uit de kruipruimte is te halen voor recycling, maakt Drowa zeer aantrekkelijk voor woningbezitters die verder denken dan alleen de kosten op korte termijn.

Meer informatie over Drowa EPS-chips

Interesse gekregen in de EPS-chips van Drowa? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Gratis offerte

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan gratis een offerte op maat aan:

Wij bellen u

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m. terug

Op de hoogte blijven van onze laatste updates? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief