Milieuvriendelijk wonen met Drowa

Drowa chips

Drowa vloerisolatie chips biedt u kwaliteit

Drowa chips is een hoogwaardige polystyreen schuimchips die levenslang meegaat.  Als enige chips heeft het merk Drowa een gesloten celstructuur, waardoor vocht en vuil in de kruipruimte geen invloed heeft op de werking van het product. Deze specifiek voor isolatie ontwikkelde tempex schelp kan dan ook bij steeds meer woningbezitters rekenen op het volste vertrouwen. U kiest met de echte Drowa chips voor een gegarandeerde werking en bewezen isolatiewaarden.

Duurzaam isoleren met Drowa chips

Drowa chips wordt voor 100% vervaardigd uit gerecycled materiaal. Afvalplastic krijgt daarmee dankzij Drowa als isolatiemateriaal een duurzame herbestemming onder uw huis. De energie die nodig is om Drowa te produceren en aan te brengen, wordt al binnen enkele maanden teruggewonnen met wat u anders verstookt aan energie.

Drowa vloerisolatie chips kunnen heel makkelijk eventueel weer uit de kruipruimte worden opgezogen en in een ander huis worden toegepast, zonder verlies van de krachtige werking. Omdat polystyreen een monomateriaal is, kan Drowa als materiaal zelf ook makkelijk weer worden gerecycled.

Kiezen voor het merk Drowa is een duurzame keuze. Bovendien is het product volstrekt veilig. Het materiaal gaat geen reactie aan met stoffen in de omgeving en ademt geen schadelijke gassen uit. Bovendien laat het geen vezels vrij die irritatie kunnen veroorzaken aan ogen, huid of luchtwegen.

De kracht van Drowa chips

De kracht van Drowa vloerisolatie chips ligt in de combinatie van relatief goedkoop, snel en bijzonder effectief, een op het eerste gezicht onwaarschijnlijke combinatie. Het product heeft zijn waarde en werking echter ruimschoots bewezen, zowel wetenschappelijk als in de praktijk.

Drowa chips kan zonder ingrijpende maatregelen worden aangebracht. Het materiaal wordt los op de bodem van de kruipruimte gestort. Dit gebeurt met pompen en slangen en is doorgaans binnen een paar uur klaar. Door de korte aanbrengtijd is deze methode aanmerkelijk goedkoper dan veel andere isolatiemethodes. Bovendien wordt Drowa chips op maat geleverd uit bulk. Er is dus geen restafval, wat óók bijdraagt aan de relatief lage prijs.

Zowel de werking als de isolatiewaarden van Drowa zijn TNO-bewezen. De isolatiewaarden van Drowa zijn officieel ISSO-gedeclareerd en mogen als enige merk isolatiechips worden meegenomen in een officiële EPA-berekening (Energie Prestatie Advies). Met Drowa rekent u bovendien gegarandeerd af met problemen die ontstaan door een vochtige kruipruimte. U verhoogt uw wooncomfort en bespaart effectief energie.

Het (na-)isoleren van kruipruimtes met de hoogwaardige polystyreen schelpen van Drowa gebeurt in Nederland al sinds 1999. Drowa chips zijn crèmekleurig en kunt u herkennen aan de specifieke 8-vorm.

Drowa wordt voor 90% gemaakt in een Nederlandse fabriek. Tijdens de wintermaanden komt het voor dat een klein deel van de productie plaatsvindt in Duitsland en/of Frankrijk. Bij de productie in deze landen gelden dezelfde strenge eisen als voor de productie in Nederland.

De chips van Drowa bestaat voor 98 procent uit lucht. Het materiaal is daardoor licht en blijft drijven op water. Ook in extreem vochtige of extreem natte kruipruimtes doet Drowa dus gewoon zijn werk. Omdat het materiaal vederlicht is, laat het zich bovendien gemakkelijk aan de kant schuiven. Door de vorm en de grootte van de chips (een paar centimeter), blijft de chips goed liggen en stroomt het niet gelijk weer terug.

Drowa voegt waarde toe aan uw woning

Het aanbrengen van Drowa wordt door steeds meer huizenbezitters ontdekt als een efficiënte methode om het woningbezit duurzaam te verbeteren. De relatief lage investering, de productie uit 100% gerecycled materiaal en het feit dat de isolatieschelpen bij sloop makkelijk weer uit de kruipruimte is te halen voor recycling, maakt Drowa zeer aantrekkelijk voor woningbezitters die verder denken dan alleen de kosten op korte termijn. Met Drowa chips voegt u waarde toe aan uw woning.

Meer informatie over Drowa isolatiechips

Interesse gekregen in de isolatiechips van Drowa? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.