Welkom in de wereld van Gebroeders de Vries en Drowa

Al meer dan 20 jaar zijn wij gepassioneerd actief met Drowa, onze speciale isolatiechips van gerecycled polystyreen. Als pioniers in isolatie hebben we landelijk een uitstekende reputatie opgebouwd, en daar zijn we best trots op.

Onze cultuur, ons succes

Gestart als een bescheiden familiebedrijf, zijn we nog steeds een hechte gemeenschap. Wat ons verenigt, is onze manier van omgaan met elkaar en onze klanten. We zijn eigenzinnig en down-to-earth. We werken met zorg, maar zonder aarzeling. Onze ondernemingsgeest? Gewoon doen! We gaan altijd een stapje verder om onze klanten te verrassen en een glimlach op hun gezicht te toveren. Dat lijkt misschien normaal, maar het vergt iets bijzonders.

Besparen voor het leven

Wat wij leveren, brengt levenslange besparingen met zich mee en voorkomt vochtproblemen. Onze isolatiechips blijven drijven, wat betekent dat ze altijd werken, zelfs met water in de kruipruimte. Ze nemen geen vocht of vuil op, waardoor ze na 40 jaar nog steeds gemakkelijk kunnen worden gereinigd en hergebruikt. Drowachips bestaan voor 100% uit gerecycled plastic, afkomstig van bijvoorbeeld oude cd-hoesjes, videobanden en resten van vleesverpakkingen. Drowa staat dus voor een milieubewuste manier van isoleren!

Ons team en de toekomst

Ons team bestaat uit 20 medewerkers, waarvan 7 op ons kantoor in Dokkum en de overige 13 actief in de buitendienst. We geloven in een duurzame toekomst als de enige toekomst. Energiebesparing speelt hierin een cruciale rol, en daar zijn wij experts in.

Bij Gebroeders de Vries en Drowa zetten we ons in om jouw leefomgeving efficiƫnter, comfortabeler en duurzamer te maken. Kies voor kwaliteit, passie en innovatie. Kies voor ons en ontdek hoe we samen kunnen bouwen aan een groenere toekomst. Neem hieronder contact met ons op.