Drowa Kruipruimteservice – De perfecte oplossing voor woningcorporaties, aannemers en VvE’s

  • Regelmatige inspecties
  • Oplossingen op maat
  • Klantgerichtheid

Drowa Kruipruimteservice

Welkom bij Drowa Kruipruimteservice, waar we begrijpen dat comfort en welzijn essentieel zijn, zelfs in de verborgen gebieden onder woningen. Met meer dan 25 jaar ervaring in kruipruimtes zijn wij dé expert als het gaat om het creëren van gezonde en veilige leefomgevingen onder huizen.

Waarom is de kruipruimte zo belangrijk?

Vaak over het hoofd gezien, heeft de conditie van de kruipruimte directe invloed op de gezondheid en het comfort van bewoners. Van vochtproblemen en lekkages tot isolatiekwesties en ongedierte, de problemen onder onze vloeren zijn divers en soms zelfs onzichtbaar. Dit is waar onze ‘Kruipruimteservice’ het verschil maakt.

Waarom kiezen voor Drowa Kruipruimteservice?

Ontdek onze nieuwste dienst 'Drowa Kruipruimteservice', ontworpen om kruipruimtes niet alleen te isoleren maar ook proactief te beschermen. Wij staan altijd voor je klaar. Onze experts komen snel in actie om jouw kruipruimteproblemen efficiënte op te lossen, soms zelfs voordat je weet dat ze bestaan.

Wat krijg je extra met Drowa Kruipruimteservice:

  • Regelmatige inspecties: Wij bieden een snelle detectie en aanpak van lekkages en vochtproblemen, doordat wij regelmatig inspecties uitvoeren. Daarmee voorkomen we grotere schade en wordt de levensduur van woningen verlengd.
  • Oplossingen op maat: Bij elke woning kijken wij naar de beste, op maat gemaakte, oplossingen. Dit varieert van het aanbrengen van isolatiechips tot het snel leegzuigen van kruipruimtes en het leggen van kabels en leidingen.
  • Klantgerichtheid: Onze betrokkenheid stopt niet bij de uitvoering; wij delen ook graag onze kennis om toekomstige problemen te herkennen en te voorkomen.
Samenwerken met Drowa
Met een focus op preventie en oplossingen bieden wij een scala aan diensten die bijdragen aan het creëren van gezonde en comfortabele woonomgevingen voor huurders. Wij werken al jaren samen met verschillende zakelijke partners. Lees waarom partners zoals Nick, Rob en Heleen kiezen voor Drowa. Of klik door naar onze zakelijke projectenpagina.
Nick - De Woonschakel

Drowa & De Woonschakel

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Drowa isolatiechips. Zij ontzorgen ons behoorlijk. Naast het isoleren trekken ze ook kabels ter voorbereiding op elektrisch koken. En bij rioollekkages schakelen zij rechtstreeks met de partij die dat voor ons verhelpt.

 

Nick van hoorn – De Woonschakel

Lees het hele artikel

Maasdelta groep

Drowa & Maasdelta Groep

Door onze bijna-kustligging vormt grondwater soms een uitdaging. Een groot voordeel van Drowa is dat de isolatiechips meebewegen met het grondwater en dat alles droog blijft. De chips zijn ook recyclebaar en gemakkelijk te verwijderen.

 

Rob van Dijk – Maasdelta Groep

Lees het hele artikel

Heleen

Drowa & Het Grootslag

Een gedeelte van onze woningen was al voorzien van bodemisolatie, sinds maart 2023 zijn we overgestapt op vloerisolatie. Alle kruipruimtes worden nu geheel gevuld. Dit zorgt voor betere isolatiewaardes. Volgend jaar willen we met Drowa alle woningen in bouwklasse II (1978-1992) voorzien van vloerisolatie.

Heleen Korver – Het Grootslag

Lees het hele artikel

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan met onze specialist

Anne Jelmer belt jou binnen 3 werkdagen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

1. Waarover wil je advies?

2. Wanneer mogen we bellen?

3. Namens welke organisatie wil je advies?

4. Wil je ons nog iets laten weten?

Binnen 3 werkdagen belt Anne Jelmer voor advies op maat

Of bel ons

En krijg nu advies over jouw project

Bel met zakelijke specialist 0519 - 244 030

Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00