Welkom bij de groene missie van Drowa; Ontdek hoe Drowa en Duurzaamheid hand in hand gaan

Wij van Drowa kiezen ervoor om duurzaamheid door te laten sijpelen in onze gehele bedrijfsvoering. We geloven dat een duurzame toekomst de enige toekomst is. Energiebesparing speelt hierin een cruciale rol, en daar zijn wij experts in. Niet alleen zijn onze Drowa isolatiechips een toonbeeld van milieuvriendelijkheid; wij passen duurzaamheid op op veel meer manieren toe.

Duurzaamheid Drowa 2024

Het product

Onze Drowa isolatiechips bestaan volledig uit gerecycled materiaal en zijn onverwoestbaar, herbruikbaar en uiteindelijk recyclebaar. Dit alles draagt bij aan aanzienlijke energiebesparingen en CO2-reductie.

Samen groener

We kiezen voor een gemeenschappelijke benadering in onze projecten. Door meerdere woningen tegelijk te isoleren in één straat of wijk, verminderen we transportkosten en energieverbruik. Ook tussen grote projecten door blijven we flexibel en bereid om individuele woningen te isoleren, waarbij we altijd rekening houden met onvoorziene omstandigheden.

Een schone uitvoering

Onze isolatietechnieken zijn geruisloos, schoon en chemievrij. We zorgen dat alles netjes achterblijft, vaak schoner dan we het aantroffen, dankzij het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Hiermee waarborgen we het welzijn van onze klanten en de planeet.

Efficiënt transport

Ondanks de uitdagingen die ons volumineuze product met zich meebrengt, streven we naar een milieuvriendelijker transport. Ons wagenpark is volledig geëlektrificeerd en met onze mega volume LZV-combinaties verlagen we de CO2-uitstoot per geïsoleerde kubieke meter aanzienlijk.

Duurzame huisvesting

Ons huidige pand in Dokkum, voorzien van zonnepanelen, is slechts een begin. Met onze verhuizing naar een meer centraal gelegen, duurzaam pand in Leeuwarden, versterken we onze focus op hergebruik en verlagen we transportbewegingen.

Kom in actie!

Benieuwd naar wat Drowa voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via 0519 244 030 of vul ons contactformulier in.