Kosten vloerisolatie

De kosten die u maakt voor het aanbrengen van vloerisolatie verdient u snel terug. Afhankelijk van de gekozen methode doet u dat in zo'n 7 tot 9 jaar. Met isolatiemateriaal dat los wordt gestort op de bodem van de kruipruimte verdient u uw investering in de regel sneller terug. Bovendien zorgt u met een dergelijk product voor een betere vochthuishouding in uw woning. Dat voorkomt schade aan uw constructie en installatie en scheelt veel onderhoudskosten.

Mogelijkheden vloerisolatie

Met vloerisolatie bespaart u energie. Bovendien verhoogt vloerisolatie het comfort van uw woning. Zo zal de begane grond vloer warmer aanvoelen. Met vloerisolatie die de luchtvochtigheid in huis in balans brengt zal het comfort ook toenemen door een verbetering van de luchtatmosfeer. Dat is bovendien veel gezonder. Vloerisolatie kan daarbij ook worden toegepast om de constructie van uw woning te beschermen tegen vocht.

In (te) natte kruipruimtes zal de vochtige lucht veelal condenseren tegen de onderkant van uw vloer. Een houten vloer kan hierdoor op den duur gaan rotten. Maar ook metalen leidingen zijn niet bestand tegen teveel vocht. Bovendien krijgt u door natte kruipruimtes in de leefvertrekken last van doorslaande muren, beschimmelde kastdeuren en bijvoorbeeld insecten zoals zilvervisjes. Dergelijke problemen kunnen zowel ontstaan in huizen met een houten vloer als in woningen met betonnen vloeren.

Vloerisolatie met Drowa

De kruipruimte isoleren met Drowa isolatiechips vraagt een relatief geringe investering, kan meestal zonder ingrijpende maatregelen, maar levert een grote energiebesparing op. Deze hoge kwaliteit EPS-chips rekent bovendien in één klap af met alle problemen die kunnen ontstaan door een te natte kruipruimte.

Het aanbrengen van Drowa wordt door steeds meer huizenbezitters ontdekt als een efficiënte methode om het woningbezit duurzaam te verbeteren. Drowa heeft door de jaren heen zijn waarde bewezen en kan inmiddels bij veel vastgoedeigenaren rekenen op het volste vertrouwen. Sinds de introductie van Drowa zijn tienduizenden woningen voorzien van dit hoogwaardige merk EPS-chips.  De bewoners ervaren dagelijkse de krachtige werking, waarbij zij niet alleen fors energie besparen maar ook genieten van een verhoogd wooncomfort omdat hun huis droger is geworden.

Droge lucht vraagt minder energie om op te warmen dan vochtige lucht en houdt deze warmte ook langer vast. Droge lucht voelt bovendien aangenamer aan. Door het terugdringen van vocht in en onder huis krijgen houtrot en corrosie van installaties in de kruipruimte bovendien weinig kans. Dit betekent minder onderhoud en een besparing op de onderhoudskosten.

Kosten vloerisolatie Drowa

Drowa is een licht product dat eenvoudig als een egale laag wordt gestort in de kruipruimte van woningen. Het aanbrengen gebeurt daarom snel, zonder dat er ingrijpende aanpassingen nodig zijn. Hierdoor kan dit isolatieproduct relatief goedkoop geleverd worden. De overlast voor de bewoners blijft in de meeste gevallen tot maximaal twee uren beperkt.

Als u wil weten wat Drowa u gaat kosten, kunt u gratis een offerte aanvragen. Neem gerust contact met ons op nemen voor meer informatie.