Betonnen vloer isoleren

Betonnen vloer isoleren met Drowa?

Ook in woningen met betonnen systeemvloeren is Drowa een effectief product om de begane vloer te isoleren. De kruipruimte zal na het aanbrengen van deze EPS-chips droger worden, waardoor de luchtvochtigheid in alle leefruimtes van de woning daalt. Droge lucht is niet alleen gezonder en fijner om in te leven en beter voor het behoud van uw woning, het is ook met minder energie te verwarmen.

Eenvoudig betonnen vloer isoleren

Dankzij Drowa zijn er geen ingewikkelde ingrepen nodig om een betonnen vloer te isoleren. Drowa is makkelijk aan te brengen onder een betonnen vloer als de kruipruimte minimaal 30cm hoog is. De piepschuim chips wordt eenvoudig los gestort op de bodem van de kruipruimte.
Ook in zeer vochtige kruipruimtes is dit isolatieproduct zeer effectief. Het materiaal is licht, drijft mee omhoog op water, zodat de isolerende werking zelfs in extreem natte situaties behouden blijft.

Heeft u belangstelling gekregen om uw betonnen vloer te isoleren met de EPS-chips van Drowa? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.