Houten vloer isoleren

U kunt uw houten vloer isoleren met Drowa. Naast energiebesparing verduurzaamt Drowa de constructie van een woning. Vooral in situaties waarbij er sprake is van een hoge luchtvochtigheid en een houten draagvloer slaat u als huiseigenaar een (drie)dubbelslag met het aanbrengen van Drowa.

Woon warm en droog met Drowa houten vloerisolatie

In de kruipruimte is veel vocht aanwezig. Wanneer de temperatuur gaat stijgen in de kruipruimte onder de woning, kan dit vocht gaan condenseren tegen de onderkant van de begane grond vloer, waardoor deze vochtig wordt. Houten draagvloeren zullen in dergelijke omstandigheden gaan rotten. Ook metalen leidingen gaan in een vochtige omgeving makkelijker eroderen. Door het isoleren van de houten vloer met bodemisolatie van Drowa gaat u deze aantastingsprocessen tegen. Het materiaal is licht, drijft mee omhoog op water, zodat de isolerende werking ook in extreem natte situaties behouden blijft.

Voordelen van kruipruimte isolatie met Drowa-Chips

Met Drowa verlaagt u de luchtvochtigheid in uw woning en is daarom ideaal om uw houten vloer te isoleren.
Droge lucht is niet alleen gezonder en fijner om in te leven en beter voor uw woning, het is ook met minder energie te verwarmen. Energiebesparing, het verduurzamen van uw woning, zorg voor het milieu èn meer leefcomfort... het komt allemaal samen in één product: Drowa.

Heeft u belangstelling gekregen om uw houten vloer te isoleren met de EPS-chips van Drowa? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.