Vloerisolatie Heerenveen: een comfortabel warm woonhuis met Drowa vloerisolatie

Isoleer uw huis in Heerenveen op een duurzame manier met tempex schelpen van Drowa vloerisolatie en bespaar flink energie. Door de begane vloeren te isoleren vergroot u het wooncomfort en wordt het huis sneller verwarmd met minder energie. Dankzij Drowa vloerisolatie kan iedere woning niet alleen goed, maar ook op een veilige en milieuvriendelijke manier worden geïsoleerd, ook in Dalen.

Uw vloer isoleren doet u met Drowa in Heerenveen. Zowel houten als betonnen vloeren met een kruipruimte kunnen met deze hoogwaardige EPS-schelpen geïsoleerd worden, ook als hierin (soms) water staat. Drowa lost vochtproblemen in Heerenveen op en vergroot zo het wooncomfort. Het isolatiemateriaal is gemaakt van hoogwaardig polystyreen schuimchips die volledig vervaardigd worden uit gerecycled materiaal.

Vloerisolatie geschikt voor alle vloeren met kruipruimtes in Heerenveen

Drowa is geschikt voor zowel houten- als betonnen vloeren, zolang er maar een kruipruimte onder zit van minimaal zo’n 35 cm. Het is een natuurlijke, dampopen methode die 100% veilig is. Er komen geen schadelijke gassen vrij en er lekken geen verontreinigde stoffen in de bodem. Dankzij de gesloten celstructuur reageert de EPS-vloerisolatie  niet met andere stoffen.
Het is bovendien een zeer duurzame methode. De hoge kwaliteit polystyreen gaat gegarandeerd levenslang mee en is volledig gemaakt van gerecycled materiaal. Drowa is zelf ook weer volledig herbruikbaar en recyclebaar. Daarbij verduurzaamt Drowa uw woning door de constructie en de technische installatie in de kruipruimte te beschermen tegen vocht.

Veilig en duurzaam wonen terwijl u op de energierekening bespaart doet u dus met het isolatiemateriaal van Drowa. Door de polystyreen chips van Drowa ontstaat er een droge, warmere luchtatmosfeer in uw huis (in plaats van een koude vochtige lucht). Deze droge lucht is sneller opgewarmd en blijft ook langer warm. Niet alleen hoeft de cv-ketel minder hard te werken, droge lucht is ook beter voor de gezondheid. Vooral mensen met gevoelige luchtwegen of reuma kunnen baat hebben bij de positieve effecten van de Drowa chips.

Werkwijze duurzaam isoleren met Drowa

Het duurzaam isoleren van houten of betonnen vloeren met de Drowa isolatiemateriaal is  binnen enkele uren gefixt. En mocht het in de toekomst nodig zijn, dan kunnen de Drowa chips er ook weer eenvoudig uit de kruipruimte gehaald worden om in een nieuw huis in Friesland of elders te worden hergebruikt. Zelfs in kruipruimtes waar water in staat, blijven de chips optimaal werkzaam. Het isolatiemateriaal biedt dus voor de bewoners in Friesland volop voordelen.

Drowa Isolatie bespaart meer dan alleen energie - Vloerisolatie Heerenveen

Het isoleren van de begane vloeren met Drowa isolatiemateriaal heeft nog veel meer voordelen:

 • 100% veilig
 • Milieuvriendelijk (100% gerecycled materiaal en zelf ook volledig recyclebaar)
 • Verduurzaming van woning
 • Levenslange werking
 • Besparing tot 5 m3 gas per geïsoleerde m2 per jaar
 • Rc waarde van 3,70 m2 K/W bij een laagdikte van 50 cm
 • Gunstiger energielabel
 • Oplossing voor veel vochtproblemen in uw woning
 • Gezonder leefatmosfeer
 • Verlaging van de relatieve luchtvochtigheid met 20 tot 40% (afhankelijk van het seizoen)
 • Verhoging wooncomfort
 • Kruipruimte blijft goed toegankelijk (Drowa is makkelijk te verplaatsen)
 • Makkelijk en snel aan te brengen

Wilt u meer weten over het isoleren van vloeren met Drowa - Vloerisolatie in Heerenveen en omstreken? Neem geheel vrijblijvend contact op, of vraag gratis een offerte aan.

 

Vloerisolatie? vergroot uw wooncomfort met vloerisolatie