Milieuvriendelijk wonen met Drowa

Vloerisolatie in Friesland

Meer wooncomfort bij u in Friesland met vloerisolatie

Verhoging wooncomfort in Friesland met vloerisolatieVloerisolatie geeft meer comfort in huis en bespaart energie. Het is goed voor het milieu om de vloer van je begane grond te isoleren. Een geïsoleerde vloer is niet alleen minder koud aan je voeten, je huis is ook gelijkmatiger warm, je voelt minder tocht en je hebt geen last meer van vocht vanuit de kruipruimte.

Veel vochtige kruipruimtes in Friesland

Veel kruipruimtes in Friesland bevatten vocht of zelfs water. Dit wordt veroorzaakt door de bodemtypes en de grondsoorten in het grootste deel van Friesland en door het feit dat Friesland een laaggelegen provincie is. Woningen in Friesland vertonen daarom relatief vaak vochtproblemen. Drowa chips vloerisolatie biedt zonder ingrijpende maatregelen een adequate oplossing.

Geschikt voor alle vloeren met kruipruimtes

Drowa is geschikt voor zowel houten- als betonnen vloeren, zolang er maar een kruipruimte onder zit van minimaal zo’n 35 cm. Het is een natuurlijke, dampopen methode die 100% veilig is. Er komen geen schadelijke gassen vrij en er lekken geen verontreinigde stoffen in de bodem. Dankzij de gesloten celstructuur reageert de EPS-vloerisolatie niet met andere stoffen.

Het is bovendien een zeer duurzame methode. De hoge kwaliteit polystyreen gaat gegarandeerd levenslang mee en is volledig gemaakt van gerecycled materiaal. Drowa is zelf ook weer volledig herbruikbaar en recyclebaar. Daarbij verduurzaamt Drowa uw woning door de constructie en de technische installatie in de kruipruimte te beschermen tegen vocht.

De positieve effecten van Drowa vloerisolatie

  • Droge en warmere luchtatmosfeer in huis (in plaats van koud en vochtig)
  • Droge lucht is ook beter voor uw gezondheid. Vooral mensen met gevoelige luchtwegen of reuma kunnen baat hebben bij de positieve effecten van de Drowa chips.
  • Met vloerisolatie is uw huis sneller opgewarmd en blijft ook langer warm
  • Cv-ketel hoeft minder hard te werken. Dus energiebesparing
  • Binnen enkel uren is uw vloer gesoleerd
  • Bekijk alle voordelen van Drowa chips

Herbruikbaar

Het duurzaam isoleren van houten of betonnen vloeren met de Drowa isolatiemateriaal is  binnen enkele uren gefixt. En mocht het in de toekomst nodig zijn, dan kunnen de Drowa chips er ook weer eenvoudig uit de kruipruimte gehaald worden om in een nieuw huis in Friesland of elders te worden hergebruikt. Zelfs in kruipruimtes waar water in staat, blijven de chips optimaal werkzaam. Het isolatiemateriaal biedt dus voor de bewoners in Friesland volop voordelen.

 

Vloerisolatie Groningen Vloerisolatie Drenthe Vloerisolatie Overijssel Vloerisolatie Friesland Vloerisolatie Flevoland Vloerisolatie Gelderland Vloerisolatie Noordholland Vloerisolatie Limburg Vloerisolatie Noord Brabant Vloerisolatie Utrecht Vloerisolatie Zuid Holland Vloerisolatie Zeeland
Vloerisolatie per provincie Map


Ik help u graag

0519 244 030 (lokaal tarief)

Werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur

Johannes Meinsma
Contactpersoon
06 42 34 96 39