Veilig en duurzaam wonen terwijl u op uw energierekening bespaart doet u met het isolatie chips van Drowa. Door uw houten of betonnen vloer te isoleren met polystyreen chips van Drowa ontstaat er een droge,  warmere luchtatmosfeer in uw huis (in plaats van een koude vochtige lucht). Deze droge lucht is sneller opgewarmd en blijft ook langer warm. Niet alleen hoeft de cv-ketel minder hard te werken, droge lucht is ook beter voor de gezondheid. Mensen met gevoelige luchtwegen of reuma kunnen baat hebben bij de positieve effecten van de Drowa chips.

Vloerisolatie geschikt voor alle vloeren met kruipruimtes in Limburg

Het duurzaam isoleren van houten of betonnen vloeren met de Drowa isolatiemateriaal is binnen enkele uren gefixt. En mocht het in de toekomst nodig zijn, dan kunnen de Drowa chips er ook weer eenvoudig uit de kruipruimte gehaald worden om in een nieuw huis in Limburg of elders te worden hergebruikt. Zelfs in kruipruimtes waar water in staat werken de chips optimaal.

Drowa chips zijn veilig voor mens en milieu en biedt verschillende voordelen. Dankzij de gesloten celstructuur reageert de EPS-vloerisolatie  niet met andere stoffen. Er komen geen schadelijke gassen vrij en er lekken geen verontreinigde stoffen in de bodem.

Het isolatiemateriaal heeft ook voor bewoners in Limburg een groot aantal voordelen:

 • 100% veilig
 • Milieuvriendelijk (100% gerecycled materiaal en volledig recyclebaar)
 • Verduurzaming van woning
 • Levenslange werking
 • Besparing tot 5 m3 gas per geïsoleerde m2 per jaar
 • Rc waarde van 3,70 m2 K/W bij een laagdikte van 50 cm
 • Gunstiger energielabel
 • Oplossing voor veel vochtproblemen in uw woning
 • Gezonder leefatmosfeer
 • Verlaging van de relatieve luchtvochtigheid met 20 tot 40% (afhankelijk van het seizoen)
 • Verhoging wooncomfort
 • Kruipruimte blijft goed toegankelijk (Drowa is eenvoudig te verplaatsen)
 • Makkelijk en snel aan te brengen

Geschikt voor uw vloer in Limburg

Veilig en duurzaam wonen terwijl u op de energierekening bespaart doet u dus met het isolatiemateriaal van Drowa. Door de polystyreen chips van Drowa ontstaat er een droge, warmere luchtatmosfeer in uw huis (in plaats van een koude vochtige lucht). Deze droge lucht is sneller opgewarmd en blijft ook langer warm. Niet alleen hoeft de cv-ketel minder hard te werken, droge lucht is ook beter voor de gezondheid. Vooral mensen met gevoelige luchtwegen of reuma kunnen baat hebben bij de positieve effecten van de Drowa chips.

Drowa chips zijn geschikt voor zowel houten- als betonnen vloeren, zolang er maar een kruipruimte onder zit van minimaal zo'n 35 cm. Het is een natuurlijke, dampopen methode die 100% veilig is. Er komen geen schadelijke gassen vrij en er lekken geen verontreinigde stoffen in de bodem. Dankzij de gesloten celstructuur reageert de EPS-vloerisolatie  niet met andere stoffen. De methode is duurzaam waarbij de hoge kwaliteit polystyreen gegarandeerd levenslang meegaat en is volledig gemaakt van gerecycled materiaal. Zelf is Drowa ook weer volledig herbruikbaar en recyclebaar. Daarbij verduurzaamt Drowa uw woning door de technische installatie en de constructie in de kruipruimte te beschermen tegen vocht. Zelfs in kruipruimtes waar water in staat, blijven de chips optimaal werkzaam. Het isolatiemateriaal biedt dus voor de bewoners in Limburg volop voordelen.

Het duurzaam isoleren van houten of betonnen vloeren met de Drowa isolatiemateriaal is binnen enkele uren gefixt. En mocht het in de toekomst nodig zijn, dan kunnen de Drowa chips er ook weer eenvoudig uit de kruipruimte gehaald worden om in een nieuw huis in Limburg of elders te worden hergebruikt.