Inwoners van Klazienaveen, wij zijn bij jou in de buurt

DROWA brengt tot eind juni 2020 isolatie aan in de kruipruimtes van diverse woningen in Klazienaveen. Dat doen wij met Drowa isolatiechips, een hoogwaardig product dat al sinds 1999 onder woningen wordt aangebracht. Mensen met bodemisolatie zijn daar erg tevreden over!

Vloerisolatie verdrijft vocht, houdt de warmte in huis, is gunstig voor het milieu én last but not least je bespaart op je energierekening. Na isolatie wordt de vloer zo’n 4 graden warmer en gebruik je gemiddeld 320 m3 minder gas. Dat scheelt al snel € 250 – € 300 en zo’n 600 kilo CO2-uitstoot per jaar!

Bodemisolatie met aantrekkelijke projectkorting?

  • Tijdelijke korting voor inwoners in Klazienaveen
  • Bespaar tot €282 per jaar met Drowa Chips
  • Bescherm je vloer tegen vocht
  • Gratis telefonisch adviesgesprek

Gratis Adviesgesprek aanvragen 0519244030

Het gesprek is geheel vrijblijvend en duurt slechts 10 minuten

Drowa in actie in Klazienaveen

Wilt je als particuliere woningbezitter in Klazienaveen ook een lekkere geïsoleerde vloer onder je voeten? De komende weken zijn wij regelmatig bij jou in de buurt. Dat levert je een aantrekkelijke projectkorting op. Profiteer hiervan! Het speciale aanbod is geldig tot 1 juli 2020.

Heb je interesse in ons projectaanbod wacht dan niet! Bel ons direct op 0519 244 030 om te horen wat dit voor jou betekent. Of neem contact op via het contactformulier. Je kunt natuurlijk ook langskomen op het moment dat je ons aan het werk ziet bij jou in de buurt.

Mogen wij óók jouw huis comfortabeler en energiezuiniger maken? Meer informatie over onze werkwijze kunt je hier vinden.