Contact
0519–244030
Menu
Milieuvriendelijk wonen met Drowa
Duurzaam isoleren

Kruipruimte isoleren

De kruipruimte isoleren met Drowa vraagt een relatief geringe investering, kan vaak zonder ingrijpende maatregelen, maar sorteert een groot effect. Energiebesparing met vloerisolatie / kruipruimte isolatie van Drowa rendeert daarom al snel. Met Drowa rekent u bovendien in één keer af met alle problemen die kunnen ontstaan door een te natte kruipruimte.

Kruipruimte isoleren met Drowa

De kruipruimte is de koudste en meest vochtige ruimte van een woning. Omdat hier de bodem het allerkoudste punt is, zal het vocht in de kruipruimte daarop condenseren. Zodra de omgevingstemperatuur stijgt, zal het vocht weer naar boven gaan condenseren. Het gevolg is dat de situatie in de kruipruimte continu koud en vochtig blijft, wat erg nadelig is voor het leefklimaat in de woning en de temperatuur van de begane grondvloer.

Isolatie van de kruipruimte met Drowa-Chips

Na het aanbrengen van Drowa kruipruimte isolatie kan het vocht nog wel condenseren op de bodem van de kruipruimte maar zal het niet meer verdampen. Zodoende wordt de lucht boven de isolatielaag en dus ook in de leefvertrekken droger. En dat bespaart u energie. Droge lucht is namelijk veel sneller op te warm en houdt de warmte ook langer vast.
Zelfs in woningen waar water in de kruipruimte staat is de werking van deze hoogwaardige polystyreenschuim chips gegarandeerd. Tempex is zeer licht in gewicht en blijft drijven, zodat ook bij het eventueel stijgen van de waterspiegel het isolatiemateriaal zijn werkzaamheid behoudt.
Lees meer over de isolerende werking van Tempex.

Drowa vloerisolatie verduurzaamt uw woning en brengt de luchtvochtigheid in huis in balans. Hierdoor verbetert het wooncomfort in huis en creëert u een gezonder leefklimaat. Met name mensen met aandoeningen aan de luchtwegen of reumatische klachten zullen zich in een droger huis dankzij Drowa beter voelen.

Drowa heeft daarnaast nog tal van voordelen ten opzichte van andere isolatiemethoden.

Interesse gekregen in de EPS-chips van Drowa? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Gratis offerte

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan gratis een offerte op maat aan:

Wij bellen u

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m. terug

Op de hoogte blijven van onze laatste updates? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief