Veilig en duurzaam wonen terwijl u op de energierekening bespaart doet u met het isolatiemateriaal van Drowa. Door uw houten of betonnen vloer te isoleren met polystyreen chips van Drowa ontstaat er een droge, warmere luchtatmosfeer in uw huis (in plaats van een koude vochtige lucht).

Vloerisolatie met Drowa chips bevordert het leefcomfort in uw woning in Nijmegen. Omdat droge lucht is sneller opgewarmd en blijft ook langer warm. Niet alleen hoeft de cv-ketel minder hard te werken, droge lucht is ook beter voor de gezondheid. Vooral mensen met gevoelige luchtwegen of reuma kunnen baat hebben bij de positieve effecten van de Drowa chips.

Veilig en milieubewust wonen in Nijmegen door Drowa vloerisolatie

Drowa wordt als enige EPS-isolatiechips volledig gemaakt uit hergebruikt materiaal. Dit isolatiemateriaal is te gebruiken voor begane vloeren, zowel van hout of beton. Het duurzame isolatiemateriaal is zelfs geschikt voor kruipruimtes. Dankzij de gesloten celstructuur reageert het als bodembedekker in de kruipruimte niet met andere stoffen. Er komen geen schadelijke gassen vrij en er lekken geen verontreinigde stoffen in de bodem.

Uw woning met Drowa isoleren

Drowa chips zijn geschikt voor zowel houten- als betonnen vloeren met een kruipruimte van minimaal 35 centimeter. Het is een natuurlijke, dampopen methode die 100% veilig is. Er lekken geen verontreinigde stoffen in de bodem en er komen geen schadelijke gassen vrij. Dankzij de gesloten celstructuur reageert de EPS-vloerisolatie niet met andere stoffen.
Het is bovendien een zeer duurzame methode. De hoge kwaliteit polystyreen gaat gegarandeerd levenslang mee en is volledig gemaakt van gerecycled materiaal. Drowa is zelf ook weer volledig herbruikbaar en recyclebaar. Daarbij verduurzaamt Drowa uw woning door de constructie en de technische installatie in de kruipruimte te beschermen tegen vocht.

Veilig en duurzaam wonen in Nijmegen terwijl u op de energierekening bespaart doet u dus met het isolatiemateriaal van Drowa. Door de polystyreen chips van Drowa ontstaat er een droge, warmere luchtatmosfeer in uw huis (in plaats van een koude vochtige lucht). Deze droge lucht is sneller opgewarmd en blijft ook langer warm. Niet alleen hoeft de cv-ketel minder hard te werken, droge lucht is ook beter voor de gezondheid. Vooral mensen met gevoelige luchtwegen of reuma kunnen baat hebben bij de positieve effecten van de Drowa chips.

Het duurzaam isoleren van houten of betonnen vloeren met de Drowa isolatiemateriaal is  binnen enkele uren gefixt. En mocht het in de toekomst nodig zijn, dan kunnen de Drowa chips er ook weer eenvoudig uit de kruipruimte gehaald worden om in een nieuw huis in Nijmegen of elders te worden hergebruikt. Zelfs in kruipruimtes waar water in staat, blijven de chips optimaal werkzaam. Het isolatiemateriaal biedt dus voor de bewoners in Nijmegen volop voordelen.

Drowa isolatiemateriaal zorgt voor een altijd geïsoleerde woning in Nijmegen

Het isolatiemateriaal van Drowa staat gegarandeerd voor een levenslange garantie. Bij een verhuizing kunnen deze EPS-schelpen zelfs uit de kruipruimte worden gezogen en naar het nieuwe huis in Nijmegen worden meegenomen. Vervolgens kunnen ze in de nieuwe woning worden toegepast als bodemisolatie, zonder dat de krachtige werking verloren gaat.

Het isoleren van uw woning in Nijmegen met Drowa isolatiemateriaal is veilig, gemaakt wordt van recyclebaar materiaal en omdat dat de chips kunnen mee verhuizen zeer duurzaam. Daarnaast kennen de Drowa ESP-isolatiechips nog vele andere voordelen:

 • 100% veilig
 • Milieuvriendelijk (100% gerecycled materiaal en volledig recyclebaar)
 • Verduurzaming van woning
 • Levenslange werking
 • Besparing tot 5 m3 gas per geïsoleerde m2 per jaar
 • Rc waarde van 3,70 m2 K/W bij een laagdikte van 50 cm
 • Gunstiger energielabel
 • Oplossing voor veel vochtproblemen in uw woning
 • Gezonder leefatmosfeer
 • Verlaging van de relatieve luchtvochtigheid met 20 tot 40% (afhankelijk van het seizoen)
 • Verhoging wooncomfort
 • Kruipruimte blijft goed toegankelijk (Drowa is makkelijk te verplaatsen)
 • Makkelijk en snel aan te brengen

Interesse gekregen om ook uw vloer te isoleren met Drowa?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor isolatieNeem dan geheel vrijblijvend contact op, of vraag een gratis offerte aan.

Vloerisolatie? vergroot uw wooncomfort met vloerisolatie