Isoleer uw woning met Drowa. Drowa isolatiechips houdt het vocht onder zich, waardoor de lucht boven de laag droger wordt. Hierdoor trekt het vocht ook niet meer via de funderingsmuren verder omhoog in de woning. De muren kunnen dankzij de drogere lucht ademen. Ze laten het vocht eerder los, waarna het vocht als gevolg van natuurkundige principes zal neerslaan op het koudste punt, namelijk de bodem van de kruipruimte.

Maak uw huis in Apeldoorn zo comfortabel mogelijk met Drowa vloerisolatie

Isoleer uw huis in Apeldoorn op een duurzame manier met Drowa en bespaar zo energie. Door de begane vloeren te isoleren vergroot u het wooncomfort en is het huis sneller verwarmd met minder energie. Met Drowa wordt uw huis in Apeldoorn op een veilig en milieuvriendelijke manier geïsoleerd.

Drowa komt uw wooncomfort in Apeldoorn graag vergroten. Het is mogelijk om zowel houten als betonnen vloeren te isoleren. Het is zelfs mogelijk om de kruipruimte te isoleren, ook als hier water in staat. De isolatie is gemaakt van hoogwaardig polystyreen schuimchips die volledig vervaardigd worden uit gerecycled materiaal.

Drowa Isolatie bespaart meer dan alleen energie in Apeldoorn

Het isoleren van de begane vloeren met Drowa isolatiemateriaal heeft meerdere voordelen:

Het duurzaam isoleren van houten of betonnen vloeren met de Drowa isolatiemateriaal is binnen enkele uren gefixt. En mocht het in de toekomst nodig zijn, dan kunnen de Drowa chips er ook weer eenvoudig uit de kruipruimte gehaald worden om in een nieuw huis in Apeldoorn of elders te worden hergebruikt. Zelfs in kruipruimtes waar water in staat, blijven de chips optimaal werkzaam. Het isolatiemateriaal biedt dus volop voordelen voor de bewoners in Apeldoorn .

 • 100% veilig
 • Milieuvriendelijk (100% gerecycled materiaal en volledig recyclebaar)
 • Verduurzaming van woning
 • Levenslange werking
 • Besparing tot 5 m3 gas per geïsoleerde m2 per jaar
 • RC waarde van 3,70 m2 K/W bij een laagdikte van 50 cm
 • Gunstiger energielabel
 • Oplossing voor veel vochtproblemen in uw woning
 • Gezonder leefatmosfeer
 • Verlaging van de relatieve luchtvochtigheid met 20 tot 40% (afhankelijk van het seizoen)
 • Verhoging wooncomfort
 • Kruipruimte blijft goed toegankelijk (Drowa is makkelijk te verplaatsen)
 • Makkelijk en snel aan te brengen

Geschikt voor uw woning in Apeldoorn

Drowa is geschikt voor zowel houten- als betonnen vloeren, zolang er maar een kruipruimte onder zit van minimaal zo'n 35 cm. Het is een natuurlijke, dampopen methode die 100% veilig is. Er komen geen schadelijke gassen vrij en er lekken geen verontreinigde stoffen in de bodem. Dankzij de gesloten celstructuur reageert de EPS-vloerisolatie  niet met andere stoffen.
Het is bovendien een zeer duurzame methode. De hoge kwaliteit polystyreen gaat gegarandeerd levenslang mee en bestaat uit gerecycled materiaal. Drowa is zelf ook weer volledig herbruikbaar en recyclebaar. Daarbij verduurzaamt Drowa uw woning door de constructie en de technische installatie in de kruipruimte te beschermen tegen vocht.

Op de energierekening besparen en daarbij veilig en duurzaam wonen doet u dus met het isolatiemateriaal van Drowa. Door de polystyreen chips van Drowa ontstaat er een droge, warmere luchtatmosfeer in uw huis (in plaats van een koude vochtige lucht). Deze droge lucht is sneller opgewarmd en blijft ook langer warm. Droge lucht is beter voor de gezondheid en de cv-ketel minder hoeft minder hard te werken, Vooral mensen met gevoelige luchtwegen of reuma kunnen baat hebben bij de positieve effecten van de Drowa chips.

Wilt u meer weten over het isoleren van vloeren met Drowa in Apeldoorn en omstreken?

Bent u geïnteresseerd in de isolatie van Drowa? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning?  Neem geheel vrijblijvend contact op, of gratis offerte aanvragen.>vraag gratis een offerte aan.

Vloerisolatie? vergroot uw wooncomfort met vloerisolatie