TNO-bewezen isolatiewaarde en werking

Het merkproduct Drowa en de werking ervan zijn op diverse onderdelen getest door TNO. De isolatiewaarde van Drowa is bepaald volgens de laatste Europese en Nederlandse eisen die aan na-isolatie worden gesteld. De isolatiewaarden van Drowa zijn door TNO berekend met de zogenaamde NEN 1068-2012 en daarna goedgekeurd door de BCRG, Bureau Controle en Registratie Gelijkwaardigheid.

Drowa telt mee in EPA-advies

De isolatiewaarden van Drowa zijn door ISSO opgenomen in de databank voor gecontroleerde kwaliteitsverklaringen. Hierdoor mag een EPA-adviseur de Rc-waarden één op éen opnemen in zijn EPC berekeningen voor een Energielabel of een Maatwerkadvies Energiebesparing.

Drowa gaat levenslang mee

De hoogwaardige polystyreen chips van Drowa onderscheidt zich door een gesloten celstructuur, reageert niet met stoffen in de omgeving en is 100% veilig voor mens en milieu. De werking gaat gegarandeerd levenslang mee en wordt niet beïnvloed door vocht, vuil of koude. Bovendien is deze hoge kwaliteit chips geheel gemaakt van gerecycled materiaal en zelf ook weer volledig recyclebaar.

Lees meer

Interesse gekregen in de EPS-chips van Drowa? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.