Op zoek naar EPS parels?

Als u overweegt de begane vloer van uw woning te isoleren met EPS parels bent u bij Drowa aan het goede adres. Wij leveren wellicht niet de EPS parels die u verwacht, maar bieden een product met dezelfde toepassing dat beter werkt dan de traditionele EPS parels.

Drowa chips versus EPS parels

De chips van Drowa kan een geperfectioneerde EPS parel worden genoemd. Drowa chips worden gemaakt van hoogwaardige polystyreen moleculen met een gesloten celstructuur. De unieke vorm van het merk Drowa lijkt op een '8'.

De gesloten celstructuur en het gladde oppervlak zorgt er samen met de unieke 8-vorm voor dat het vocht en water veel makkelijker door de isolatielaag naar de bodem condenseren. De snelheid van dit proces is van positieve invloed op de vochtbalans in huis en zorgt doeltreffend voor een droge onderzijde van de draagvloer. Lees meer over de specificaties van Drowa

Een ander voordeel is dat polystyreen chips makkelijker opzij te schuiven zijn dan polystyreen parels. De Drowa chips zijn namelijk een stuk groter dan de EPS korrels. Dat kan handig zijn voor het geval er werkzaamheden in de kruipruimte moeten worden uitgevoerd, zoals bij aanpassingen van de technische installatie of veranderingen aan de riolering.

 Belangrijke voordelen van Drowa chips:

  • Milieuvriendelijk (100% gerecycled materiaal en volledig recyclebaar)
  • Kruipruimte blijft goed toegankelijk (Drowa is makkelijk te verplaatsen)
  • Levenslange werking

Drowa voldoet ruimschoots aan alle eisen die gesteld worden aan bouw- of isolatiemateriaal. Het product en werking zijn op diverse onderdelen getest door TNO. Lees meer

Isoleer uw huis droog en warm, kies Drowa chips

Het merk Drowa is een hoogwaardig, duurzaam en milieuvriendelijk product met een krachtige, wetenschappelijk bewezen werking. Het materiaal kan snel en zonder ingrijpende maatregelen in de kruipruimte worden aangebracht. Het is bovendien relatief goedkoop.

Interesse gekregen in Drowa chips? Neem voor meer informatie, een offerte of een afspraak gerust contact met ons op.