Veilig wonen met hoogwaardig isolatieproduct

Effectief isoleren en veilig wonen gaan bij Drowa hand in hand. Drowa is een hoogwaardig EPS-product dat namelijk 100% veilig is voor mens en milieu.

Dankzij de gesloten celstructuur reageert Drowa als bodembedekker in de kruipruimte niet met andere stoffen. Er komen geen schadelijke gassen vrij en het materiaal geeft geen gevaarlijke deeltjes af die nadelige gezondheidsrisico's veroorzaken. Er lekken dus geen verontreinigende stoffen in de bodem.

Ook tijdens de productie van Drowa zowel als bij het aanbrengen van het materiaal zijn er zijn geen gezondheidsrisico’s verbonden aan dit isolatieproduct. Dat maakt Drowa bij uitstek geschikt als isolatiemateriaal in een matig geïsoleerde ruimte als de kruipruimte.

Levenslang veilige EPS isolatie

De EPS-schelpen van Drowa voldoen ruimschoots aan alle eisen die gesteld worden aan bouw- of isolatiemateriaal. Het product gaat levenslang mee. Zowel de isolerende werking als de producteigenschappen zijn op diverse onderdelen onderzocht door TNO. Daarmee is naast de effectieve werking ook de veiligheid van het product gegarandeerd. Verder hebben de wetenschappelijke onderzoeken aangetoond dat Drowa zeer duurzaam is en levenslang mee gaat.

Veilig en zeker
Met Drowa kies je voor zekerheid, krijg je waar voor jouw geld en kun je zo lang de woning blijft bestaan genieten van een verhoogd wooncomfort in een warmer huis.

Interesse gekregen in de EPS isolatie van Drowa? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.