Drowa isolatiechips kondigt met trots een nieuw partnerschap aan met een selecte groep vastgoedonderhoudsbedrijven, bestaande uit Wits Beilen, SW Vastgoedverbetering, Boekema Vastgoedonderhoud en Lenferink Vastgoedonderhoud Noord. Dit partnerschap markeert een strategische samenwerking tussen Drowa en deze vier Noordelijke spelers, die de komende jaren gezamenlijk garant staan voor het verduurzamen van een deel van de woningen van Woonservice Drenthe.

 

VOC 2047

Een dezer dagen is de intentieovereenkomst tussen Vastgoed Onderhoud Combinatie (VOC) 2047 en ketenpartner Drowa isolatiechips getekend. VOC 2047 is begin 2021 ontstaan tijdens diverse samenwerkingssessies van Woonservice Drenthe en de partijen SW, Boekema, Wits en Lenferink, waarbij circulariteit centraal stond.

Met de ondertekening van de intentieovereenkomst zet VOC 2047 een nieuwe stap in de samenwerking met ketenpartners, waar ook Van Venrooy Dakbehoud, Kosten Noord, SKK, Ratering Isolaties, Bork Groep, HBI, Sappé en Weekamp deel van uitmaken.

Samen vooruit

De vier marktpartijen van VOC 2047 staan samen met ketenpartners klaar om een deel van de 6.000 woningen van Woonservice Drenthe te verduurzamen. In een intensieve samenwerking dagen alle samenwerkingspartners elkaar continu uit om te verbeteren, te innoveren en verduurzaming van sociaal vastgoed betaalbaar te houden.

Rudmer de Vries namens Drowa: “Bij Drowa maken we de eerste stappen naar circulariteit. Dit doen we door onze isolatiechips zo te produceren dat ze gemakkelijk uit kruipruimtes te verwijderen zijn en tevens herbruikbaar zijn. Zo dragen wij continu bij aan het verbeteren van de leefbaarheid en energieprestaties van de vastgoedportefeuille van deze partners. We zijn er trots op dat we samen een inspanning mogen leveren om de duurzaamheidsagenda vooruit te helpen en tegelijkertijd te streven naar optimaal comfort en welzijn voor huurders en eigenaren van vastgoed.”

Voor meer informatie over dit bericht kun je contact opnemen Rudmer de Vries. E: [email protected]. T: 06 – 81 67 92 28.