Vocht en schimmel de wereld uit met Drowa isolatiechips

Uit onderzoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken blijkt dat 1 op de 5 Nederlanders in een huis met vochtplekken of schimmel woont (zie hieronder artikel LC 5 april 2019). Ongezond, maar vooral: onnodig. Een makkelijke manier om vocht en schimmel te voorkomen en te verhelpen, is met Drowa isolatiechips.

Hoesten, benauwdheid, allergieën en zelfs astma. Allemaal mogelijke gevolgen van leven in een vochtig huis. Nederland telt maar liefst 1,5 miljoen woningen met vocht- en schimmelproblemen. Dé manier om vochtproblemen op te lossen, is met goede isolatie. Een omvangrijke operatie hoeft dit niet te zijn. Met Drowa isolatiechips is deze klus binnen enkele uren geklaard.

Wij brengen de isolatiechips snel en zonder ingrijpende maatregelen aan op de bodem van uw kruipruimte. Vanaf dan ervaart u gelijk een aangename atmosfeer in huis. De relatieve luchtvochtigheid gaat met 20 tot 40% omlaag. Hierdoor hoeft de cv-ketel ook nog eens minder hard te werken. Droge lucht warmt sneller op en blijft ook langer warm. Dit levert weer een forse energiebesparing op.

Heeft u ook last van vocht en schimmel in uw huis, en wilt u daar snel en makkelijk van af? Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Artikel Leeuwarder Courant 5 april 2019: Miljoenen Nederlanders hebben vocht of schimmel in huis