Drowa werkt samen met Trebbe en Woonconcept aan verduurzaming van 54 huurwoningen

In een voortdurende inspanning om duurzaamheid en wooncomfort te verbeteren, zijn wij momenteel samen met bouwbedrijf Trebbe en woningcorporatie Woonconcept bezig om 54 huurwoningen te voorzien van hoogwaardige kruipruimte-isolatie. Deze samenwerking is een uitstekend voorbeeld van hoe krachtenbundeling de toekomst van bouwen positief kan beïnvloeden.

De samenwerking tussen Drowa en Trebbe kwam tot stand na een succesvolle ontmoeting op de BouwBeurs in 2022 in Utrecht. Sindsdien werken de partijen samen met als doel de energie-efficiëntie van woningen te verhogen en zo bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Met het isoleren van deze 54 woningen zetten we ons om het comfort in de woningen te vergroten. Dit heeft niet alleen een positieve impact op de energierekening van de bewoners, maar verbetert ook de algehele woonkwaliteit. Blijf op de hoogte van onze projecten en de impact van onze samenwerkingen op het gebied van duurzaam bouwen door ons te volgen op socialmedia. Wij delen regelmatig updates en inzichten die kunnen inspireren tot verdere verduurzaming van de bouwsector.