Nieuwe uitdaging Doede Zijlstra

Na 10 jaar bij ons te hebben gewerkt, verlaat Doede Zijlstra per 1 oktober Drowa Isolatiechips. Hieronder vertelt hij zelf meer over zijn nieuwe uitdaging. Als zeer gewaardeerde collega zullen we Doede gaan missen. We willen hem bedanken voor zijn inzet voor Drowa, de bijzonder prettige samenwerking en wensen hem alle succes in zijn nieuwe baan. 

Nieuwe uitdaging bij FrieslandCampina

Doede: “Na 10 jaar met veel plezier bij Gebroeders de Vries | Drowa te hebben gewerkt, heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Vanaf 1 oktober ga ik aan de slag bij FrieslandCampina, een grote, internationaal opererende zuivelcoöperatie, gevormd door melkveehouders in Nederland, België en Duitsland. Ik heb van oorsprong een opleiding voor Logistiek Management. In mijn nieuwe functie bij FrieslandCampina ga ik mij hierop richten.

Ik ben Gebroeders de Vries | Drowa en in het bijzonder Kees de Vries veel dank verschuldigd voor de kansen die ik de afgelopen jaren heb gekregen en voor alles wat ik heb geleerd. Ik kijk terug op een fantastische periode en een fijne samenwerking met mijn collega’s. 

Ik wil u als relatie hartelijk bedanken voor de plezierige contacten en het vertrouwen dat ik in mijn periode bij Gebroeders de Vries | Drowa altijd van u heb mogen ontvangen. Ik wens u voor de toekomst veel succes met uw bijdrage aan het verduurzamen van Nederland.”