Nieuwe toekomst voor wijk Dubbeldam in Dordrecht

Samenwerking voor verduurzaming met Trivire, Zwaluwe Bouw en Drowa Isolatiechips

Trivire, een vooraanstaande woningaanbieder met meer dan 14.000 woningen verspreid over Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht, richt zich op een groenere toekomst. De buurt Dubbeldam in Dordrecht vormt het decor voor dit initiatief. In samenwerking met Zwaluwe Bouw en door gebruik te maken van de innovatieve Drowa Isolatiechips, legt Trivire hier de fundering voor een duurzame toekomst.

Het project ontvouwt zich in Dubbeldam, bekend om zijn woningen uit de jaren '60. Met de nadruk op betaalbaarheid en energie-efficiëntie merkt Corstiaan Geus, projectleider bij Trivire, op: "Elke bewoner heeft drie deuren: de huur achter de voordeur, de meterkast en de de keukendeur voor de dure boodschappen. We zijn toegewijd aan betaalbare huisvesting."

Tegen de zomer van 2024 streeft het project naar een verhoging van de energielabels F en G naar A. Het ultieme doel in Dubbeldam is glashelder: het creëren van een duurzame, comfortabele leefomgeving voor alle bewoners. Lees bij Zakelijke projecten over onze soepele samenwerking met Trivire en Zwaluwe Bouw. https://www.drowa.nl/projecten/