Juni milieumaand, speciale aanbieding voor doe-het-zelvers

PER ZAK VAN 500 LITER SLECHTS € 25,-

GRATIS LEVERING THUIS VANAF 20 ZAKKEN

Zelf je vloer isoleren

Ben je een beetje handig en heeft jouw woning nog geen vloerisolatie? Ga dan nu zelf aan de slag en isoleer de onderkant van je vloer; zeker weten dat je gaat besparen!

Isolatie aan de onderkant van de vloer is makkelijker én minder duur dan andere vormen van vloerisolatie. En het levert warmere voeten en een lagere energierekening op. Als je handig bent én je huis een kruipruimte heeft, bieden wij je nu de unieke mogelijkheid om het zelf te doen met de enige echte Drowa isolatiechips.

Nu slechts € 25,-

Gedurende de maand juni zijn Drowa isolatiechips in 500 liter zakken eenmalig te verkrijgen voor 25,- incl. BTW. En bestel je meer dan 20 zakken, dan wordt de bestelling ook nog eens GRATIS geleverd*.  

Eenvoudig online bestellen en afrekenen

Ga direct naar https://www.drowa.nl/product/drowa-chips-500-liter/. Heb je nog een vraag over het gebruik of het aantal zakken dat je denkt nodig te hebben? Neem gerust contact met ons op.

Je vloer liever laten isoleren door Drowa?

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het isoleren van je vloer? Of heb je zelf geen tijd? Laat je klus dan gemakkelijk uitvoeren door een vakman van Drowa.

* Transportkosten normaal € 96,80 incl. BTW. Levertijd standaard 7 werkdagen