Energie besparen? Isoleren loont meer dan ooit!

Isoleren loont meer dan ooit door hogere subsidies en de fors gestegen energieprijzen. De subsidies voor de isolatie van woningen en ander vastgoed of andere energiebesparende maatregelen, zijn per 1 januari 2022 met 20 tot bijna 30 procent omhooggegaan.

Verduurzaming van het huis is altijd goed, maar met de hoge energieprijzen van nu extra interessant. Elke kubieke meter gas die je bespaart, hoef je niet te betalen. Kijk dus goed naar je woning en kruipruimte. Is de vloer geïsoleerd? Zo nee, dat is het eerste om te doen!

Vloerisolatie is één van de goedkoopste, makkelijkste en meest effectieve isolatiemaatregelen. Zo zijn Drowa isolatiechips supersnel aangebracht, vaak binnen twee uurtjes. Ze zijn 100% gerecycled, gecertificeerd en tellen mee in het energielabel.

Subsidie vloerisolatie

De subsidie voor vloerisolatie komt met de vernieuwde subsidieregeling op € 6,- per m². Er geldt een maximum van 130 m² vloeroppervlak. Wel geldt er een twee maatregeleneis. Naast andere isolatiemaatregelen kun je als tweede maatregel ook kiezen uit een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet.

LET OP: woon je in Friesland? Dan krijg je nog eens een keer 10% extra provinciale subsidie. 

NU investeren in vloerisolatie

Bespaar jaarlijks honderden euro’s aan energie en verdien de eenmalige investering sneller terug dan ooit! Wil jij dit ook en meehelpen aan een duurzaam Nederland? Kijk op www.drowa.nl of bel (0519 – 244030) en krijg binnen 10 minuten gratis advies op maat.