Duurzaam wonen & energiebesparing

Energie besparen? Vloerisolatie is het eerste om te doen! 

Een gemiddeld huishouden is komende winter honderden euro's meer kwijt aan energie. Het loont meer dan ooit om nog voordat de temperaturen kelderen het huis beter te isoleren. 

Verduurzaming van het huis is altijd goed, maar met de hoge energieprijzen van nu extra interessant. Elke kubieke meter gas die je bespaart, hoef je niet te betalen. Kijk dus goed naar je woning en kruipruimte. Is de vloer geïsoleerd? Zo nee, dat is het eerste om te doen!

Vloerisolatie met Drowa Isolatiechips is één van de goedkoopste, makkelijkste en meest effectieve isolatiemaatregelen. De chips zijn supersnel aangebracht, vaak binnen twee uurtjes. Ze zijn 100% gerecycled, gecertificeerd en tellen mee in het energielabel.

Subsidie vloerisolatie

Je krijgt op isolatiechips € 4,- per vierkante meter subsidie. Daarnaast geldt er korting op het btw-tarief. LET OP: woon je in Friesland? Dan krijg je zelfs 10% extra provinciale subsidie.

NU investeren in vloerisolatie

Bespaar jaarlijks enkele honderden euro’s aan energie en verdien de eenmalige investering in een paar jaar terug! Wil jij dit ook en meehelpen aan een duurzaam Nederland? Kijk op www.drowa.nl of bel (0519 – 244030) en krijg binnen 10 minuten gratis advies op maat.

Bovenstaand artikel stond 5 oktober jl. in de Streekkrant in een aparte bijlage over duurzaam wonen & energiebesparing. Wil je de hele duurzame bijlage lezen, klik dan op deze link: https://archief.media-totaal.nl/destreekkrant/