Drowachips gemaakt van gerecycled plastic

Wist je dat Drowa isolatiechips zijn gemaakt van gerecycled plastic?

Drowa isolatiechips staan gelijk aan milieuvriendelijk isoleren. De chips zijn 100% gemaakt van afvalplastic en ander gerecycled materiaal. Zo zouden de chips bij jou onder de grond zo maar van oude cd-hoesjes, videobanden en resten van vleesverpakkingen kunnen zijn. Er worden dus geen grondstoffen uit het ecologisch systeem onttrokken om de chips te maken. Integendeel, Drowa isolatiechips pakken de plastic afvalberg aan!

De productie zelf kost weinig energie en de energie die het kost wordt binnen twee maanden teruggewonnen met de besparing aan verstookte energie. De isolatiechips zijn bovendien onverwoestbaar en gaan een leven lang mee. Mocht het nodig zijn, dan zijn de chips tot wel 5 keer toe te recyclen.

De chips zijn gemaakt van polystyreen. Een zuinig materiaal met een hoog isolerende werking. Hiermee verlaag je het energieverbruik, en dus de CO2-uitstoot, aanzienlijk.

Drowa isolatiechips zijn het ei van Columbus als het gaat om duurzaam isoleren. Wil je meer weten, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Drowachips zijn voor 100% gemaakt van afvalplastic.