Drowa Kruipruimteservice: Samenwerken met woningcorporaties

Ontdek de ultieme oplossing voor woningcorporaties bij Drowa. Met meer dan 25 jaar ervaring in kruipruimtes zijn wij dé expert voor het creëren van een gezonde en veilige leefomgeving onder het huis.

Waarom is de kruipruimte zo cruciaal? Het wordt vaak over het hoofd gezien, maar de conditie van een kruipruimte heeft directe invloed op de gezondheid en het comfort van de bewoners. Van vochtproblemen, tot ongedierte, van lekkages en isolatiekwesties, wij bieden het verschil met een scala aan diensten. Drowa heeft de Kruipruimteservice speciaal ontwikkeld om woningcorporaties op een efficiënte en effectieve manier te helpen bij het creëren van gezonde en comfortabele woonomgevingen voor hun huurders.

Hoe werkt de Kruipruimteservice van Drowa?

  • Inspecties op Maat: Met regelmatige inspecties sporen we lekkages en vochtproblemen vroegtijdig op, waardoor schade wordt voorkomen en de levensduur van woningen wordt verlengd.
  • Maatwerk Oplossingen: Van isolatiechips tot vochtbestrijding, onze oplossingen zijn op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het aanbrengen van isolatiechips, het snel leegzuigen van kruipruimtes of het leggen van kabels en leidingen terwijl we toch de onder vloer bezig zijn, wij hebben de expertise en ervaring om woningen te voorzien van effectieve en duurzame oplossingen.
  • Klanttevredenheid: Wij streven naar klanttevredenheid en werken nauw samen met woningcorporaties om oplossingen te bieden die passen binnen hun budgetten en behoeften.
  • Kennisdeling: Onze betrokkenheid stopt niet bij de uitvoering van werkzaamheden. We delen onze kennis, zodat woningcorporaties beter in staat zijn om problemen te herkennen en te voorkomen.

Benieuwd hoe bodemisolatie woningcorporaties helpt?

  • Gratis telefonisch advies van onze isolatiespecialist
  • Binnen 10 minuten op maat gemaakt advies
  • Vrijblijvend advies
  • Bespaar tot wel €275,- per jaar!

 

Vraag je gratis advies aan!