Drowa geeft afvalplastic tweede leven

Duurzaamheid. Het thema is misschien wel belangrijker dan ooit. Het is een grote uitdaging om de duurzaamheidsdoelstellingen te halen, maar wel eentje waar iedereen een steentje aan kan bijdragen. Simpelweg door uw huis te isoleren met Drowa isolatiechips.

Drowa isolatiechips staan gelijk aan milieuvriendelijk isoleren. De chips zijn 100% gemaakt van afvalplastic en ander gerecycled materiaal. Het is dus niet nodig om grondstoffen uit het ecologisch systeem te onttrekken om de chips te maken.

De productie van de isolatiechips kost weinig energie. De energie die nodig is voor de productie van de chips, wordt binnen twee maanden teruggewonnen met de besparing in verstookte energie. De isolatiechips zijn bovendien onverwoestbaar, dus gaan een leven lang mee. Mocht het nodig zijn, dan zijn de chips ook weer te recyclen.

Tel daarbij op dat het energieverbruik in woningen omlaag gaat dankzij de Drowa isolatiechips. De chips zijn gemaakt van polystyreen. Een zuinig materiaal met een hoog isolerende werking. Dat verlaagt het energieverbruik, en dus de CO2-uitstoot, aanzienlijk.

Heeft u Drowa isolatiechips onder het huis liggen en gaat u verhuizen? De chips kunnen makkelijk uit de kruipruimte opgezogen worden, om in een andere woning weer gebruikt te worden.

Meer weten over Drowa isolatiechips, en wat bodemisolatie voor uw woning kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.