Gas besparen met Drowa Chips

Eenvoudig gas besparen doet u met Drowa Chips. Op een hele eenvoudige manier kunt u gemiddeld 4 kubieke meter gas per vierkante meter kruipruimte besparen. Onze Chips zorgen voor een drogere en beter geïsoleerde kruipruimte waardoor u minder gas verstookt. U wilt toch ook jaarlijks gas en geld besparen?

Gas kosten beperken

Het beperken van de gas kosten kan op verschillende manieren. De Drowa Chips beperken uw gas kosten door een betere isolatie. De EPS-isolatiechips isoleren uw kruipruimte en voorkomen vochtproblemen. Vocht zoekt het koudste punt op, dit is meestal uw kruipruimte. Wanneer uw vloer warmer is dan de temperatuur in uw kruipruimte condenseert het vocht tegen uw vloer aan. Bij het aanbrengen van de Drowa Chips wordt dit condensnatiepunt verlaagt, waardoor er geen vocht meer tegen uw vloer condenseert. Na het plaatsen van deze chips kunt u dus minder gas verstoken om vocht te voorkomen. Maar ook uw vloer heeft ook voordeel bij deze chips. Er is nu namelijk minder kans op verrotting.

Voordelen Drowa Chips

Er zijn veel verschillende soorten isolatiematerialen op de markt aanwezig. Drowa Chips zijn uniek door het productieproces uit 100 % gerecycled materiaal. Daarnaast hebben wij alle certificaten en verklaringen die van toepassing zijn op isolatiematerialen.

Het tweede voordeel van deze Chips is het snelle condensatie verlagingsproces. Door de unieke 8-vorm kan dit materiaal makkelijker vocht op de bodem laten condenseren. Dit snelle proces draagt bij aan een goede luchtvochtigheid in uw kruipruimte.

Drowa Chips plaatsen

Wanneer u Drowa Chips wilt laten plaatsen, kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen. Wij zorgen dat er een laag chips in uw kruipruimte geplaatst wordt van maximaal 15 cm hoogte. Ook wanneer er in uw kruipruimte grondwater staat, kunt u gebruik maken van de Drowa Chips. De Chips zijn van licht gewicht en blijven op het water drijven. Hierdoor zal de lucht boven de isolatielaag droger worden. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.