Let op! Profiteer in februari van vaste lage tarieven voor de isolatie van uw vloer. De hele maand februari hanteren wij vaste lage prijzen voor iedereen die zijn/haar vloer laat isoleren. Verbruikt u maandelijks te veel energie en bent u op zoek naar oplossing? Met de vloerisolatie van Drowa krijgt u meer wooncomfort en gaan uw maandelijkse lasten omlaag.

Met Drowa vloerisolatie chips kiest u voor kwaliteit

Drowa is een kwalitatief zeer hoogwaardige polystyrenen schuimchip die volledig wordt uit gerecycled en dus duurzaam materiaal. Als enige EPS-chips heeft Drowa een gesloten structuur, waardoor vocht in de kruipruimte geen invloed heeft op de werking chips. De kracht van Drowa chips ligt in de combi van relatief goedkoop, effectief en snel. Het product is uitvoerig TNO-getest onder verschillende omstandigheden, waarbij de levenslange werking wetenschappelijk is onderbouwd.

februari actie drowa

Vaste lage prijzen voor alle type woningen

Bovenstaande prijzen zijn inclusief aanbrengen van de chips en BTW voor kruipruimtes die al toegankelijk zijn. Voor het toegankelijk maken van de kruipruimte rekenen we € 150 extra inclusief BTW. Geef u snel op voor deze Februari actie door het contact formulier in te vullen
Maak nu gebruik van onze februari-actie! Kies uw type woning en geef de toegankelijkheid van uw kruipruimte aan en betaal een vast laag bedrag voor het isoleren van uw vloer. Let op: geldig tot en met 29 februari 2016. Binnen de actieperiode gelden de volgende vaste lage prijzen.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Adres

  Telefoonnummer

  Type woning

  tussenwoninghoekwoning2 onder 1 kapvrijstaandbungalow

  Toegangkelijkheid kruipruimte

  toegankelijkniet toegankelijk (+€150,-)

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]