Maak uw huis in Meppel zo comfortabel mogelijk met Drowa vloerisolatie

Isoleer uw huis in Meppel op een duurzame manier met Drowa en bespaar energie. Met Drowa wordt uw huis in Meppel veilig en milieuvriendelijk geïsoleerd. Drowa chips is een hoogwaardige polystyreen schuimchips die levenslang meegaat.  Als enige EPS-chips heeft het merk Drowa een gesloten celstructuur, waardoor vocht en vuil in de kruipruimte geen invloed heeft op de werking van het product. Deze specifiek voor isolatie ontwikkelde tempex schelp kan dan ook bij steeds meer woningbezitters rekenen op het volste vertrouwen. U kiest met de echte Drowa chips voor een gegarandeerde werking en bewezen isolatiewaarden.

Door de begane vloeren te isoleren vergroot u het wooncomfort en is het huis sneller verwarmd met minder energie. Met Drowa kan heel makkelijk de kruipruimte van zowel houten als betonnen vloeren worden geïsoleerd, zelfs als hier water in staat.

Drowa komt uw wooncomfort in Meppel graag vergroten.

De kracht van Drowa chips

De kracht van Drowa vloerisolatie chips ligt in de combinatie van relatief goedkoop, snel en bijzonder effectief, een op het eerste gezicht onwaarschijnlijke combinatie. Het product heeft zijn waarde en werking echter ruimschoots bewezen, zowel wetenschappelijk als in de praktijk.

Drowa chips kan zonder ingrijpende maatregelen worden aangebracht. Het materiaal wordt los op de bodem van de kruipruimte gestort. Dit gebeurt met pompen en slangen en is doorgaans binnen een paar uur klaar. Door de korte aanbrengtijd is deze methode aanmerkelijk goedkoper dan veel andere isolatiemethodes. Bovendien wordt Drowa chips op maat geleverd uit bulk. Er is dus geen restafval, wat óók bijdraagt aan de relatief lage prijs.

Zowel de werking als de isolatiewaarden van Drowa zijn TNO-bewezen. De isolatiewaarden van Drowa zijn officieel ISSO-gedeclareerd en mogen als enige merk isolatiechips worden meegenomen in een officiële EPA-berekening (Energie Prestatie Advies). Met Drowa rekent u bovendien gegarandeerd af met problemen die ontstaan door een vochtige kruipruimte. U verhoogt uw wooncomfort in Meppel en bespaart effectief energie.

Met isolatie van Drowa bespaart u meer dan alleen energie in Meppel

Het isoleren van de begane vloeren met Drowa isolatiemateriaal heeft meerdere voordelen:

 • 100% veilig
 • Milieuvriendelijk (100% gerecycled materiaal en volledig recyclebaar)
 • Verduurzaming van woning
 • Levenslange werking
 • Besparing tot 5 m3 gas per geïsoleerde m2 per jaar
 • RC waarde van 3,70 m2 K/W bij een laagdikte van 50 cm
 • Gunstiger energielabel
 • Oplossing voor veel vochtproblemen in uw woning
 • Gezonder leefatmosfeer
 • Verlaging van de relatieve luchtvochtigheid met 20 tot 40% (afhankelijk van het seizoen)
 • Verhoging wooncomfort
 • Kruipruimte blijft goed toegankelijk (Drowa is makkelijk te verplaatsen)
 • Makkelijk en snel aan te brengen

Wilt u meer weten over het isoleren van vloeren met Drowa in Meppel en omstreken?

Het aanbrengen van Drowa wordt door steeds meer huizenbezitters ontdekt als een efficiënte methode om het woningbezit duurzaam te verbeteren. De relatief lage investering, de productie uit 100% gerecycled materiaal en het feit dat de isolatieschelpen bij sloop makkelijk weer uit de kruipruimte is te halen voor recycling, maakt Drowa zeer aantrekkelijk voor woningbezitters die verder denken dan alleen de kosten op korte termijn. Met Drowa chips voegt u waarde toe aan uw woning. Neem geheel vrijblijvend contact op, of vraag gratis een offerte aan.

Vloerisolatie? vergroot uw wooncomfort met vloerisolatie