Subsidie isolatie

Uw huis isoleren is een uitstekende manier om te besparen op de kosten van uw energierekening. Met Drowa verhoogt u bovendien het leefcomfort omdat het de vochtbalans in uw woning verbetert. Helemaal mooi is het als u bodemisolatie met subsidie de investering tot een minimum kunt beperken. Onderzoek daarom welke regelingen er voor u beschikbaar zijn.

Laag BTW tarief

Het eerste waar u aan kunt denken is gebruik te maken van het lage BTW tarief van 6 procent in plaats van 21 procent. Wel geldt deze regeling enkel op de arbeidskosten. Daarbij moet uw huis ouder dan twee jaar zijn.

Drowa is VENIN-erkend specialist in het isoleren van vloeren. Het aanbrengen van de Drowa chips valt derhalve onder de voordelige 6%-regeling.

Subsidie isolatie voor besparen energie

Wanneer u eigenaar van een woning bent en u wilt een deel van uw huis isoleren met als doel energiebesparing, dan komt u in aanmerking voor een lening met lage rente. Deze lening wordt mogelijk gemaakt dankzij het Nationaal Energiebespaarfonds. Bij dit fonds kunt u een lening van maximaal 25.000 euro aanvragen. Daarbij geldt er een minimum leenbedrag van 2.500 euro.

De voorwaarden voor deze lening nog op een rij:

  • U bent wooneigenaar
  • U wilt het gebruiken voor een energiebesparende maatregel
  • De lening is een jaar annuïteitenlening

De isolatiewaarden van Drowa zijn door de ISSO (Instituut voor Stimulering van Onderzoek op het gebied van gebouwinstallaties) opgenomen in de databank voor gecontroleerde kwaliteitsverklaringen. Drowa is met zijn gedeclareerde Rc-waarden één van de weinige bodemisolerende methodes met een aantoonbaar hogere isolatiewaarde dan vergelijkbare producten en wordt als energiebesparend product officieel erkend. Een EPS-adviseur mag Drowa daarom bijvoorbeeld één op één opnemen in zijn EPC berekeningen.

Gemeentelijke subsidie

Afhankelijk van de plek waar u woont zijn er voor woningisolatie in Nederland diverse subsidies beschikbaar. Informeer altijd bij de gemeente voordat u een energiebesparende maatregel treft. Bij een aantal gemeenten krijgt u namelijk 750 euro subsidie voor dak, gevel of vloerisolatie.

Meer comfort met Drowa

Omdat wij dankzij onze apparatuur en ervaring Drowa snel en gemakkelijk kunnen aanbrengen is Drowa relatief goedkoop. Zeker met subsidie doet u met Drowa een uitstekende investering. Binnen korte tijd heeft u uw geld terugverdiend. U bespaart niet alleen geld maar woont bovendien warmer en droger met Drowa.

Isoleer uw huis droog en warm, kies Drowa chips

Interesse gekregen in Drowa chips? Neem voor meer informatie of een afspraak gerust contact met ons op.