Slakken in huis

Heeft u slakken in huis?

Als u slakken in huis hebt zult u er alles aan willen doen om dit zo snel mogelijk weer op te lossen. En dat is begrijpelijk aangezien slakken geen fijne huisgenoten zijn. Voordat u aan hevige  bestrijdingsmiddelen denkt moet u denken aan de oorzaak van het probleem.

Hoe komen slakken in uw huis?

Feit is dat slakken alleen kunnen overleven in een vochtige omgeving. Heeft u slakken in huis? Dan is dat een gevolg van een vochtige omgeving in uw huis. Meestal is deze vochtige omgeving de kruipruimte. Deze zal dan onvoldoende geventileerd zijn of een laagje water bevatten. Een vochtige kruipruimte is naast het aantrekken van slakken niet goed voor uw elektriciteitsrekening omdat het uw huis kouder maakt. Bovendien kan er gemakkelijk schimmel ontstaan.

De oorzaak van het probleem aanpakken

Om ervoor te zorgen dat u nooit meer slakken in uw woning aan zult treffen moet u het probleem bij het begin aanpakken. Oftewel een vochtige ruimte in uw huis moet droog worden. Bij het vochtig zijn van uw kruipruimte komt Drowa in actie. Drowa beschikt namelijk over de zogenaamde Drowa Chips.

Wat zijn Drowa Chips?

Drowa Chips zijn gemaakt van polystyreem (EPS) wat ook wel piepschuim genoemd wordt. Drowa Chips

Deze chips zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en zijn ideaal voor het isoleren van uw kruipruimte. Bodemisolatie met een laag Drowa Chips in uw kruipruimte zorgt er namelijk voor dat uw ruimte droger wordt. Dit heeft direct resultaat op het verwijderen van slakken omdat slakken simpelweg niet kunnen overleven in eend droge omgeving.

Andere voordelen

Naast dat het ervoor zorgt dat uw geen slakken in uw huis zult krijgen hebben Drowa Chips nog meer voordelen:

  • Een stijging van 4 graden Celsius net boven de leefvloer
  • Drowa Chips drijven op water wat ervoor zorgt dat uw kruipruimte droger wordt ondanks dat er water in staat

Bent u klaar met de slakken in uw huis en wilt u graag een blijvende oplossing? Dan zijn Drowa Chips het perfecte product voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.