Schimmel in huis voorkomen

Je hebt schimmel in huis geconstateerd of wilt graag weten hoe je dit kunt voorkomen. Dan bent u bij Drowa aan het juiste adres aangezien wij voor u de oplossing hebben zodat u nooit meer schimmel in uw huis zult krijgen. Schimmel is erg slecht voor uw huis aangezien het uw huis aantast en het moeilijk te verwijderen is. Bovendien is schimmel zeer schadelijk voor de gezondheid wanneer u voor een langere periode in een woning met schimmel woont.

(Gezondheids)klachten van schimmel

Schimmel heeft een aantal gezondheidsklachten. Er zullen vooral klachten aan de luchtwegen ontstaan.

  • Het roept allergische reacties op.
  • Het kan vormen tot astma en chronische Rhinitis.
  • het imuunsysteem kan worden aangetast.
  • Trekt huisstofmijt aan.

Hoe kunt u schimmel in huis voorkomen?

Dat je geen schimmel in je huis wilt hebben is nu wel duidelijk. Het is dus belangrijk dat je er alles aan doet om schimmel te voorkomen. Schimmel vormt zich alleen bij vochtige plekken en het is dus van groot belang om in het huis een ideale luchtvochtigheid te creƫren. Kruipruimtes zijn veelal erg vochtig en doordat het vocht naar boven trekt zal de woonkamer automatisch ook erg vochtig worden.

Drowa is de oplossing tegen vocht

Om het vocht in de kruipruimte te reguleren heeft Drowa de zogenaamde Drowa Chips ontwikkeld. Deze chips zijn gemaakt van 100% gerecycled polystyreenschuim wat en levenslange levensduur heeft. Drowa Chips zijn kleine chips die gestrooid worden in uw kruipruimte. Het materiaal zorgt voor een goede luchtvochtigheid en dus isolatie. Drowa Chips werken zelfs zo goed dat het resulteert in een stijging van 4 graden net boven de leefvloer. De kruipruimte blijft gewoon bereikbaar met Drowa Chips. Dat is het grote voordeel van bodemisolatie.

Ook als er wat water in de kruipruimte staat werken Drowa Chips, aangezien ze het water gescheiden houden met het plafond in de kruipruimte.

Interesse gekregen om kruipruimte te isoleren met Drowa Chips? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.