Muffe lucht in huis

Muffe lucht in huis = vocht = schimmels

Wanneer u een muffe lucht in huis hebt dan bent u snel geneigd om het probleem aan te pakken door bijvoorbeeld gebruik te maken van luchtverfrissers of soortgelijke zaken. Maar wanneer de muffe lucht aanhoudt en nauwelijks weg lijkt te gaan dan is er meer aan de hand. Muffe lucht kan namelijk een gevolg zijn van schimmels en bacteriën en dat is iets wat u snel wilt oplossen. Schimmels en bacteriën groeien bijvoorbeeld op muren en plafonds. Ze zijn het resultaat van een vochtige omgeving en dit resulteert in een muffe lucht.

Gevolgen van schimmels

Dat de muffe lucht nog niet erg genoeg is komt daar ook nog bij dat het zeer slecht voor de gezondheid is om voor lange tijd schimmel in huis te hebben. Zo kunnen er luchtwegklachten ontstaan zoals astma of dit verergen. Als je langdurig in een huis met schimmel woont kan het zelfs resulteren in een verminderd imuumsysteem.

Drowa, dé levenslange oplossing voor muffe lucht in huis

Het is dus van groot belang om de muffe lucht op te lossen en dit bij het begin aan te pakken. Het vochtprobleem moet dus worden opgelost. Hier speelt Drowa een belangrijke rol. Drowa biedt namelijk de oplossing voor vocht in de kruipruimte. Door middel van speciale Drowa chips wordt de luchtvochtigheid naar het ideale niveau gebracht. De polystreenschuim chips worden in grote getallen op de bodem van de kruipruimte gestrooid, de kruipruimte blijft nog wel steeds bereikbaar.

Het vocht probleem wordt dus opgelost, maar Drowa kent nog meer voordelen:

  • 100% gerecycled materiaal
  • stijging van 4 graden Celsius boven de leefvloer
  • levenslange werking
  • Drowa chips kunnen op water drijven, ze kunnen dus ook gebruikt worden als er een klein laagje water in uw kruipruimte staat.

Bent u geïnteresseerd om uw kruipruimte te isoleren met Drowa Chips en hierdoor uw vochtprobleem en dus uw muffe lucht op te lossen? neem dan contact op met ons voor meer informatie.