Milieuvriendelijk wonen met Drowa

Snelle verwerking (meestal binnen twee uur klaar)

Drowa is een licht product dat eenvoudig als een egale laag los wordt gestort in de kruipruimte van woningen. Het aanbrengen gebeurt daarom snel, zonder dat er ingrijpende aanpassingen nodig zijn. Hierdoor kan dit isolatieproduct relatief goedkoop geleverd worden. De overlast voor de bewoners blijft in de meeste gevallen tot maximaal twee uren beperkt.

Eenvoudige vloerisolatie zonder overlast

Voor het aanbrengen van Drowa gaat een van de isolatiemedewerkers met een luchtslang via een kruipluik bij u onder de vloer. Zo wordt het isolatiemateriaal gelijkmatig en goed over de bodem van de kruipruimte verdeeld. U zult hiervan in huis nauwelijks iets merken. Een ander staat met de zakken Drowa bij de blaasunit buiten op straat, die de Drowa onder de vloer pompt. Voor deze pomp hebben we ter plekke wel een stroomaansluiting nodig.

De werkplek rond het kruipluik wordt netjes afgedekt met folie. Onze medewerkers zorgen er voor dat zij uw woning na het inpakken van de toevoerslang netjes en achterlaten.

Levering binnen 3 weken

Wanneer u opdracht heeft gegeven om Drowa aan te brengen, wordt er in gezamenlijk overleg een datum bepaald. In principe worden de werkzaamheden binnen drie weken na het geven van de opdracht uitgevoerd.

Het kan nodig zijn dat er aanvullende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden voordat Drowa kan worden aangebracht. Dit wordt uiteraard vooraf uiteraard duidelijk met u als klant doorgesproken. U besluit zelf daarvoor al dan niet opdracht te verlenen.

Interesse gekregen in de EPS-chips van Drowa? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.