Vloerverwarming isolatie

U benut uw vloerverwarming optimaal met de EPS vloerisolatie van Drowa. U merkt het toegenomen comfort al snel, want vlak boven de vloer van de begane grond aangezien stijgt de temperatuur tot wel 4 graden Celsius.

Of u nu gebruik maakt van elektrische vloerverwarming of door middel van CV, u bereikt met Drowa Chips sneller de gewenste temperatuur. U hoeft immers 4 graden minder te verwarmen. En wanneer u de vloerverwarming uitzet duurt de afkoelingsperiode juist weer langer. Dit alles zorgt voor aanmerkelijk lagere energiekosten.

Drowa chips, dé vloerverwarming isolatie

Drowa chips is een hoge kwaliteit piepschuim, 100% gemaakt uit gerecycled materiaal. Deze EPS-chips wordt los op de bodem van uw kruipruimte gestort. Dit wordt ook wel bodemisolatie genoemd. Met onze apparatuur doen wij dat snel en netjes. U kunt het uiteraard ook zelf doen. De dikke laag Drowa chips zorgt ervoor dat de kruipruimte minder vochtig wordt en dat de leefruimten in uw woning een ideale luchtvochtigheid bereiken.

Drowa chips werken zelfs wanneer er een laagje water in de kruipruimte staat. Drowa houdt het water dankzij natuurkundige principes namelijk onder zich en zorgt zodoende voor een ideale isolatie.

Drowa chips gaat levenslang mee. De hoge kwaliteit chips is namelijk ongevoelig voor vocht en vuil. Dankzij de gesloten celstructuur gaat het geen reacties aan met de omgeving.

Isoleer uw huis comfortabel droog en warm, kies Drowa chips

Interesse gekregen in Drowa chips? Neem voor meer informatie of een afspraak gerust contact met ons op.