Word chauffeur bij Drowa!

  • Salaris op basis van CAO
  • Gezellig team waarbij borrels en personeelsuitjes geen uitzondering zijn
  • Leuke, afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband

Houd jij ervan om én door de krappe straatjes van Den Haag te manoeuvreren én vele kilometers te maken door Nederland? Dan zoeken wij jou!

Als chauffeur bij Drowa is een dag nooit hetzelfde en kom je samen met een collega (de isoleerder) aan op diverse locaties om woningen te isoleren. Daar waar je collega onder de vloer bezig is om de isolatiechips te ‘blazen’, zorg jij ervoor dat boven de vloer alle zaken zijn geregeld. Naast het verkeer, het parkeren en het laden/lossen van de chips vind je het belangrijk om ook een praatje te maken met onze klant.

Solliciteer direct

Je komt te werken in een enthousiast team met professionele collega’s waarbij motivatie, collegialiteit en een flexibele werkhouding belangrijk zijn. Verder ben je niet bang om een beetje vies te worden en te assisteren bij de isolatiewerkzaamheden. Je bent een aanpakker en in bezit van rijbewijs CE met code 95. LZV is een pré of je ziet dit als een uitdaging en bent bereid om deze te halen.

Solliciteer direct

Wat wij bieden:

  • Salaris op basis van CAO 
  • Een gezellig team waarbij borrels en personeelsuitjes geen uitzondering zijn
  • Een leuke, afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband

Solliciteer direct

Ben jij opzoek naar deze rijdende uitdaging? Neem dan contact op met Tjalling Kooistra via [email protected] of 0519 244 030