Contact
0519–244030
Menu
Milieuvriendelijk wonen met Drowa

Inwoners van Lemmer, wij zijn binnenkort bij u in de buurt!

Binnenkort gaat DROWA isolatie aanbrengen in de kruipruimtes van huurwoningen bij u in de buurt. Dat doen wij met Drowa isolatiechips, een hoogwaardig product dat al sinds 1999 onder woningen wordt aangebracht. Mensen met vloerisolatie zijn daar erg tevreden over!
Vloerisolatie verdrijft vocht, houdt de warmte in huis, is gunstig voor het milieu én last but not least u bespaart fors op uw energierekening. Na isolatie gebruikt u gemiddeld 320 m3 minder gas. Dat scheelt al snel € 200,- en zo’n 600 kilo CO2-uitstoot per jaar!

Wilt u als particuliere woningbezitter ook een lekkere geïsoleerde vloer onder uw voeten? Wij zijn nu bij u in de buurt en kennen de bouwkundige situatie van uw woning. Dat levert u eenmalig extra korting op. Profiteer hiervan! Ons aanbod is geldig tot en met 10 augustus.

Heeft u interesse in een aantrekkelijke projectaanbod wacht dan niet. Bel ons op 0159 244 030, neem contact met ons op via het contactformulier of stap direct op een van onze medewerkers af als u ze in Lemmer aan het werk ziet.

Mogen wij óók uw huis comfortabeler en energiezuiniger maken? Meer informatie over onze werkwijze kunt u hier vinden.

Op de hoogte blijven van onze laatste updates? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief