Contact
0519–244030
Menu
Milieuvriendelijk wonen met Drowa

Inwoners van Lemmer, wij zijn bij u in de buurt!

DROWA brengt deze weken isolatie aan in de kruipruimtes van huurwoningen bij u in de buurt. Dat doen wij met Drowa isolatiechips, een hoogwaardig product dat al sinds 1999 onder woningen wordt aangebracht. Mensen met vloerisolatie zijn daar erg tevreden over!
Vloerisolatie verdrijft vocht, houdt de warmte in huis, is gunstig voor het milieu én last but not least u bespaart op uw energierekening. Na isolatie gebruikt u gemiddeld 320 m3 minder gas. Dat scheelt al snel € 200,- en zo’n 600 kilo CO2-uitstoot per jaar!

Wilt u als particuliere woningbezitter in Lemmer ook een lekkere geïsoleerde vloer onder uw voeten? Van 6 augustus tot en met 24 augustus zijn wij aan het werk in de wijk Lemmer-Noord. Dus wij zijn in de buurt en kennen de bouwkundige situatie van uw woning. Dat levert u een eenmalige extra korting op van wel 40%. Profiteer hiervan! Ons aanbod is geldig tot en met 24 augustus 2018.

Heeft u interesse in dit zeer aantrekkelijke projectaanbod wacht dan niet. Bel ons direct op 0519 244 030, neem contact op via het contactformulier of stap op een van onze medewerkers af als u ze in Lemmer-Noord aan het werk ziet.

Mogen wij óók uw huis comfortabeler en energiezuiniger maken? Meer informatie over onze werkwijze kunt u hier vinden.

Gratis offerte

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan gratis een offerte op maat aan:

Wij bellen u

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m. terug

Op de hoogte blijven van onze laatste updates? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief