Inwoners van Medemblik, we zijn nog 1 week bij u in de buurt

DROWA brengt tot en met 26 april bij complex Sint Maartenshof isolatie aan in de kruipruimtes van diverse appartementen. Dat doen wij met Drowa isolatiechips, een hoogwaardig product dat al sinds 1999 onder woningen wordt aangebracht. Mensen met vloerisolatie zijn daar erg tevreden over!

Vloerisolatie verdrijft vocht, houdt de warmte in huis, is gunstig voor het milieu én last but not least u bespaart op uw energierekening. Na isolatie wordt de vloer zo’n 4 graden warmer en gebruikt u gemiddeld 320 m3 minder gas. Dat scheelt al snel € 250 – € 300 en zo’n 600 kilo CO2-uitstoot per jaar!

Wilt u als particuliere woningbezitter in Medemblik ook een lekkere geïsoleerde vloer onder uw voeten? Reageer dan snel, want we zijn nog maar even aan het werk in Medemblik. Dat levert u een aantrekkelijke aantrekkelijke projectkorting op. Profiteer hiervan! Het speciale aanbod is geldig tot en met 26 april 2019.

Heeft u interesse in ons projectaanbod, bel ons direct op 0519 244 030 om te horen wat dit voor u betekent. Of neem contact op via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op het moment dat u ons aan het werk ziet bij u in de buurt.

Mogen wij óók uw huis comfortabeler en energiezuiniger maken? Meer informatie over onze werkwijze kunt u hier vinden.