Inwoners van IJsselstein, we zijn binnenkort in de buurt

DROWA brengt binnenkort in de wijk IJsselveld-West isolatie aan in de kruipruimtes van diverse huurwoningen. Dat doen wij met Drowa isolatiechips, een hoogwaardig product dat al sinds 1999 onder woningen wordt aangebracht. Mensen met vloerisolatie zijn daar erg tevreden over!

Vloerisolatie verdrijft vocht, houdt de warmte in huis, is gunstig voor het milieu én last but not least u bespaart op uw energierekening. Na isolatie wordt de vloer zo’n 4 graden warmer en gebruikt u gemiddeld 320 m3 minder gas. Dat scheelt al snel € 250 – € 300 en zo’n 600 kilo CO2-uitstoot per jaar!

Wilt u als particuliere woningbezitter in IJsselstein ook een lekkere geïsoleerde vloer onder uw voeten? Vanaf eind mei 2019 zijn wij regelmatig aan het werk in IJsselstein. Dus wij zijn in de buurt. Dat levert u een aantrekkelijke aantrekkelijke projectkorting op. Profiteer hiervan! Het speciale aanbod is geldig tot de bouwvak 2019.

Heeft u interesse in ons projectaanbod wacht dan niet! Bel ons direct op 0519 244 030 om te horen wat dit voor u betekent. Of neem contact op via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op het moment dat u ons aan het werk ziet bij u in de buurt.

Mogen wij óók uw huis comfortabeler en energiezuiniger maken? Meer informatie over onze werkwijze kunt u hier vinden.