Inwoners van Helden, wij zijn in de buurt!

DROWA brengt de komende weken isolatie aan in de kruipruimtes van huurwoningen bij u in de buurt. Dat doen wij met Drowa isolatiechips, een hoogwaardig product dat al sinds 1999 onder woningen wordt aangebracht. Mensen met vloerisolatie zijn daar erg tevreden over!
Vloerisolatie verdrijft vocht, houdt de warmte in huis, is gunstig voor het milieu én last but not least u bespaart op uw energierekening. Na isolatie gebruikt u gemiddeld 320 m3 minder gas. Dat scheelt al snel € 200 – € 250 en zo’n 600 kilo CO2-uitstoot per jaar!

Wilt u als particuliere woningbezitter in de gemeente Peel en Maas ook voor de winter een lekkere geïsoleerde vloer onder uw voeten? De komende weken zijn wij regelmatig aan het werk in de gemeente Peel en Maas. Dus wij zijn in de buurt. Dat levert u een aantrekkelijke aantrekkelijke projectkorting op. Profiteer hiervan! Het speciale aanbod is geldig tot en met 30 november 2018.

Heeft u interesse in ons projectaanbod wacht dan niet! Bel ons direct op 0519 244 030 om te horen wat dit voor u betekent. Of neem contact op via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op het moment dat u ons aan het werk ziet bij u in de buurt.

Mogen wij óók uw huis voor de winter comfortabeler en energiezuiniger maken? Meer informatie over onze werkwijze kunt u hier vinden.