EPS isolatie

EPS isolatie is er in verschillende kwaliteiten. De EPS vloerisolatie van Drowa is van de hoogste kwaliteit. De gesloten celstructuur garandeert een levenslang onverminderde werking. Het product reageert niet met materialen en stoffen in de omgeving. Vervuiling van de bodem is dus uitgesloten. Ook komen er geen gassen vrij. EPS van Drowa is dan ook absoluut 100% veilig voor mens en milieu.

EPS vloerisolatie van Drowa

De uiterst duurzame toepassing van 100 procent gerecyclede EPS-schelpen is de moderne en sterk verbeterde variant van schelpenisolatie. Vooral bij water in de kruipruimte en vochtproblemen door optrekkend vocht via de funderingsmuren is Drowa vloerisolatie veruit de beste isolatiemethode voor in de kruipruimte.

Polystyreen chips van Drowa wordt in variabele diktes aangebracht op de bodem van de kruipruimte, afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde en de ruimte onder de vloer.

Vloer isoleren met EPS

Drowa is één van de weinige bodemisolatiemethodes met een hogere isolatiewaarde dan vergelijkbare producten. De EPS-chips van Drowa heeft een zeer positieve invloed op de energetische prestaties van een woning en mag gebruikt worden in de berekening voor het verkrijgen van een gunstig energielabel. Voorwaarde voor het overnemen van de Rc-waarden van Drowa in een EPA-advies is dan ook, dat aangetoond kan worden dat er in de betreffende kruipruimte inderdaad isolatiechips van het merk Drowa zelf zijn toegepast.

Meer informatie over EPS-chips

Interesse gekregen in de hoogwaardige EPS-chips van Drowa? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.