Veilig en milieubewust wonen in Assen dankzij Drowa vloerisolatie

Het isoleren van uw woning in Assen met Drowa isolatiemateriaal is veilig voor mens, dier en milieu en erg duurzaam. Drowa vloerisolatie wordt als enige EPS-isolatiechips volledig gemaakt van recyclemateriaal.

Het duurzame isolatiemateriaal reageert door de gesloten celstructuur niet met andere stoffen in de kruipruimte. Er komen geen schadelijke gassen vrij en er lekken geen verontreinigde stoffen in de bodem.

Geschikte vloerisolatie voor alle vloeren met kruipruimtes in Assen

Drowa chips zijn geschikt voor zowel houten- als betonnen vloeren, zolang er maar een kruipruimte onder zit van minimaal zo’n 35 cm. Het is een natuurlijke, dampopen methode die 100% veilig is. Er komen geen schadelijke gassen vrij en er lekken geen verontreinigde stoffen in de bodem. Dankzij de gesloten celstructuur reageert de EPS-vloerisolatie  niet met andere stoffen. Het is bovendien een zeer duurzame methode. De hoge kwaliteit polystyreen gaat gegarandeerd levenslang mee en is volledig gemaakt van gerecycled materiaal. Drowa is zelf ook weer volledig herbruikbaar en recyclebaar. Daarbij verduurzaamt Drowa uw woning door de constructie en de technische installatie in de kruipruimte te beschermen tegen vocht.

Veilig en duurzaam wonen terwijl u op de energierekening bespaart doet u dus met het isolatiemateriaal van Drowa. Door de polystyreen chips van Drowa ontstaat er een droge, warmere luchtatmosfeer in uw huis (in plaats van een koude vochtige lucht). Deze droge lucht is sneller opgewarmd en blijft ook langer warm. Niet alleen hoeft de cv-ketel minder hard te werken, droge lucht is ook beter voor de gezondheid. Vooral mensen met gevoelige luchtwegen of reuma kunnen baat hebben bij de positieve effecten van de Drowa chips.

Het duurzaam isoleren van houten of betonnen vloeren met de Drowa isolatiemateriaal is binnen enkele uren gerealiseerd. En mocht het in de toekomst nodig zijn, dan kunnen de Drowa chips er ook weer eenvoudig uit de kruipruimte gehaald worden om in een nieuw huis in Assen of elders te worden hergebruikt. Zelfs in kruipruimtes waar water in staat, blijven de chips optimaal werkzaam. Het isolatiemateriaal biedt dus voor de bewoners in Drenthe volop voordelen.

Drowa isolatiemateriaal zorgt voor een altijd geïsoleerde woning, ook in Assen

Het hoogwaardige isolatiemateriaal is te gebruiken in kruipruimtes onder begane vloeren, zowel van hout of beton. Het isolatiemateriaal van Drowa gaat levenslang mee. Bij een verhuizing kunnen de EPS-schelpen eventueel zelfs uit de kruipruimte worden gezogen en naar elders, bijvoorbeeld uw nieuwe huis in Assen, worden meegenomen. Vervolgens kan de hoge kwaliteit isolatiemateriaal in de nieuwe woning opnieuw worden toegepast als bodemisolatie, zonder verlies van de krachtige werking.

Drowa ESP-isolatiechips kent tal van voordelen:

 • Verduurzaming van woning
 • Levenslange werking
 • Besparing tot 5 m3 gas per geïsoleerde m2 per jaar
 • Rc waarde van 3,70 m2 K/W bij een laagdikte van 50 cm
 • Gunstiger energielabel
 • Oplossing voor veel vochtproblemen in uw woning
 • Gezonder leefatmosfeer
 • Verlaging van de relatieve luchtvochtigheid met 20 tot 40% (afhankelijk van het seizoen)
 • Verhoging wooncomfort
 • Kruipruimte blijft goed toegankelijk (Drowa is makkelijk te verplaatsen)
 • Makkelijk en snel aan te brengen

Interesse gekregen om ook uw vloer te isoleren in Assen met Drowa? Neem dan geheel vrijblijvend contact op, of vraag een gratis offerte aan.

Vloerisolatie? vergroot uw wooncomfort met vloerisolatie